Foto: DELFI

Lai gan vērīgākajiem latviešu basketbolista Kaspara Kambalas faniem jau labu laiku bija aizdomas, ka pajukušas viņa un daiļās Zanes Pertnikas-Gromovas attiecības, oficiāli tas tapa zināms oktobra sākumā. Tagad sportista bijusī līgava atklājusi šķiršanās iemeslus.

"Mūsu mīlestības un kaisle bija tik stipra, ka viens bez otra vienkārši vairs nevarējām izturēt. Negribējām neko sev apkārt ne redzēt, ne dzirdēt. Faktiski paši pazudām šajās attiecībās. Noņemot rozā brilles, sapratu, ka sāku stagnēt... To negribēju," izdevumam "Kas Jauns" skaidrojusi Zane.

Viņa nav slēpusi prieku, ka pēc šķiršanās abiem ar Kasparu izdevies saglabāt labas attiecības.

"Tas, ka šķirsimies, bija abpusējs lēmums. Labāk tā, nekā vilkt garumā, sagaidīt brīdi, kad, piemēram, sāc bļaut uz savu partneri. Mēs vismaz esam saglabājuši cieņu," pirms nepilniem pieciem gadiem uzplaukušā mīlasstāsta beigas raksturojusi Kambalas bijusī līgava.

Pēc šķiršanās abi vēloties pievērsties katrs savai izaugsmei – kamēr Kambala sācis darboties televīzijā, Zane Latvijā strādā apģērbu dizaina jomā un piedāvā kreklu dizainu un apdruku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!