Foto: DELFI

Nedēļas sākumā Latvijas Nacionālajā teātrī notika žurnālista Armanda Pučes grāmatas Kambala,.. āmen! prezentācija, kuru plašā pulkā apmeklēja slavenā basketbolista un biogrāfiskā darba galvenā varoņa Kaspara Kambalas tuvākie cilvēki.

Starp grāmatas prezentācijas ballītes viesiem bija gan Kambalas vecāki Elita un Guntars, gan draugi un atbalstītāji - Valteru dinastijas pārstāvji Valdis un Sandis, sportiskie mūziķi Gacho un Andris Kivičs, māksliniece Ieva Bondare ar vīru, uzņēmēju Mārtiņu un citi Kambalas talanta cienītāji.

Tāpat atbalstīt skandalozo basketbolistu lielajā dienā bija ieradusies viņa jaunā mīļotā meitene Zane Pertnika-Gromova (abi attēlā), ar kuru viņš attiecības uzsāka pēc otrās laulības izjukšanas - meitene labprāt pozēja gan kopā ar draugu un viņa biedriem, gan ar lepnumu izrādīja jauniznākušo grāmatu.

Jau vēstīts, ka Pučes grāmata vēsta par Kambalas karjeras un privātās dzīves līkločiem, un sportists kopā ar autoru atklāj līdz šim nepārstāstītas un nedzirdētas profesionālā sporta lappuses.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!