Amerikāņu reperis Kanje Vests, kurš nu dēvējams par Ye, publiski paudis nožēlu par laulībā pieļautajām kļūdām. Tāpat viņš izteicis cerību, ka Dievs atkal savedīs kopā viņu un Kimu Kardašjanu, kura šogad februārī pieprasīja laulības šķiršanu.

Kā vēsta slavenību portāls "Page Six", šī gada Pateicības dienas svinēšana Kanjem Vestam būšot grūta. 44 gadus vecais reperis publiskā runā Losandželosā paudis nožēlu par laulībā ar Kimu Kardašjanu pieļautajām kļūdām. Tas viss notiek laikā, kad Kardašjana uzsākusi romānu ar komiķi Pītu Deividsonu.

"Esmu publiski darījis lietas, kas nebija vīra cienīgas. Bet tieši tagad esmu šeit, lai mainītos," emocionālā runā teica Vests. "Mēs esam pieļāvuši kļūdas. Es esmu pieļāvis kļūdas," savu laulību ar sabiedrības dāmu analizēja reperis.

Viņš pauda cerību, ka tomēr būs atkal kopā ar sievu – Dievs viņus savedīšot kopā, lai abi varētu izpirkt savās attiecībās pieļautās kļūdas. Jāpiebilst, ka abu laulība oficiāli nav šķirta, taču pāris ir vienojušies par savu četru bērnu audzināšanu.

Tikmēr Kima Kardašjana rotā tabloīdu virsrakstus – viņa nu ir kopā ar komiķi Pītu Deividsonu, kurš par skaistuli ir 13 gadus jaunāks. Deividsonam ir sieviešu mīluļa slava – iepriekš viņš bijis kopā ar vairākām aktrisēm, bet attiecībās ar dziedātāju Arianu Grandi nonāca līdz pat saderināto statusam. Kāzas tomēr nenotika, Deividsons ar Grandi pašķīrās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!