Foto: Vida Press
Lielbritānijas karalienes Elizabetes II mazmeita Zāra Tindala jūnijā laida pasaulē savu otro meitiņu, kurai tika dots vārdiņš Luna. Tiesa, pirms mazulītes piedzimšanas viņa piedzīvojusi vairākus dzīves triecienus – sieviete atklājusi, ka divas reizes piedzīvojusi spontāno abortu.

Zāras un viņas vīra, bijušā regbija spēlētāja Maikla Tindala ģimenē jau aug četrus gadus vecā meitiņa Mia. 2016. gada novembrī tapa zināms, ka karalienes mazmeita atkal ir gaidībās, bet mēnesi vēlāk viņa zaudēja vēl nedzimušo bērniņu.

Aizvadītajā nedēļā intervijā izdevumam "The Sunday Times" Zāra atklājusi – pirms otrās meitas Lunas piedzimšanas viņa piedzīvojusi vēl vienu spontāno abortu, kuru viņa plašākai sabiedrībai noklusējusi.

Karalienes mazmeita vēl nedzimuši bērniņu zaudēja 2017. gadā, pašās pirmajās grūtniecības nedēļās. Tā paša gada oktobrī viņa jau atkal bija gaidībās, un šoreiz grūtniecība bija veiksmīga.

"Ir jāiziet cauri posmam, kurā par to netiek runāts, jo tas ir pārāk sāpīgi," savu lēmumu paturēt noslēpumā neveiksmīgo grūtniecību komentējusi Zāra.

Sieviete arī atklājusi, ka vislielākais atbalsts viņai bijusi ģimene. Tuvinieki darījuši visu iespējamo, lai kaut nedaudz uzlabotu viņas pašsajūtu.

"Tas bija laiks, kad mana ģimene sniedza man atbalstu, un man tiešām viņus vajadzēja. Viņiem tas bija grūti, tā ir citādāka zaudējuma sajūta, ne tā?" piebildusi divu meitu māmiņa. Zāra, komentējot savu pašsajūtu, arī norādījusi, ka "šobrīd viss ir normāli".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!