Foto: Vida Press
Jau šosvētdien telekanālā CBS "gaisā ies" Saseksas hercogu sniegtā intervija Oprai Vinfrijai. Dažas detaļas no gaidāmā materiāla jau izskanējušas.

Lai veicinātu skatītāju interesi par Opras Vinfrijas sarunu ar princi Hariju un Meganu, šonedēļ publiskoti atsevišķi izgriezumi no gaidāmās intervijas. Tajos Saseksas hercogu pāris atkāj detaļas par dzīvi Lielbritānijas karaļnamā. Viņi paši karaļnamu dēvē par "firmu'.

Kā vēsta "The Daily Mail", intervijā izskanēs arī pārmetumi Kembridžas hercogienei Katrīnai un prinča Čārlza dzīvesbiedrei Kamillai. Tieši viņas esot tās, kas veicinājušas negatīvu publicitāti par Meganu Mārklu, uzskata pati Megana.

Megana pauž, ka Katrīna un Kamilla, iespējams, nopludinājušas presei dažādus stāstus un materiālus, kas viņu parādīja neglaimojošā gaismā. Karaliskā ģimene esot kultivējusi melus un nepatiesību par viņu un princi Hariju. Tāpat viņa atceras, ka karaļnamā darbojušies "vīri pelēkos uzvalkos", kuru uzdevums bijis viņus "iznīcināt".

Topošā māmiņa arīdzan vēsta, ka nebaidās runāt skaļi un atklāti, jo "tāpat daudz kas jau ir zaudēts".

Tikmēr Bekingemas pils paziņojusi, ka šobrīd izmeklē sūdzības, ka Megana Mārkla esot slikti un pat huligāniski izturējusies pret vairākiem cilvēkiem no apkalpojošā personāla. Viens bijušais darbinieks publikācijā "The Times" Meganu un Hariju "uzzīmējis" kā nežēlīgus kaušļus. Megana gan šos apvainojumus noraida.

Atklātajā intervijā, ko demonstrēs 7. martā, Megana apliecina, ka sirsnīgas attiecības ar britu karaļnamu diez vai kādreiz būs iespējamas; hercogienē ir sarūgtinājums par laiku, kad viņa ienāca karaliskajā ģimenē, bet tā arī netika pieņemta un iemīļota.

Kā zināms, 2020. gada sākumā Harijs un Megana paziņoja, ka pātrauc pildīt savus karaliskos pienākumus un pārceļas uz ASV. Pāris šobrīd gaida savu otro mazuli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!