Foto: Vida Press

Šopavasar par īstu sensāciju kļuva foto, kuros amerikāņu sabiedrības dāma un televīzijas šovu zvaigzne Kima Kardašjana (attēlā) bikini gozējās Meksikas pludmalē. Paparaci uzņemtie kadri ļāva daiļavas izdaudzināto dupsi novērtēt bez dažādiem uzlabojumiem. Savukārt Kima uzskata – nešpetni nelabvēļi viņas bildes pārveidojuši, lai viņai ieriebtu.

Kardašjanas dupsis reti kuru atstāja vienaldzīgu – vieni šausminājās par acīmredzamo celulītu un dibena īpatnējo formu, bet citi jūsmoja, ka Kima bijusi gana drosmīga, lai nodemonstrēju savu lielāko lepnumu bez "Instagram" filtriņiem un citiem izskaistinājumiem.

Visbeidzot Kima komentējusi aprīļa izskaņā tapušos mometuzņēmumus. Viņa ir pārliecināta, ka tabloīdos publicētās fotogrāfijas pirms tam apstrādātas tā, lai viņas dupsis izskatītos neglīts.

"Es redzēju tās briesmīgās bildes, kas tika uzņemtas, kad biju devusies ceļojumā uz Meksiku, un cilvēki šīs fotogrāfijas fotošopēja un padarīja tās vēl šausmīgākas," intervijā sarunu šovā "The View" šonedēļ sacījusi slavenā dāma.
Foto: Vida Press

Tiesa, Kima godīgi atzinusies – viņa nav bijusi savā labākajā formā. Tomēr nelabvēļi apzināti viņas augumiņa aprises pārveidojuši vēl neglaimojošākas.

"Es nebiju trenējusies vismaz 12 nedēļas, jo man pirms tam bija veiktas divas dzemdes operācijas. Tas tika dokumentēs arī mūsu ģimenes šovā.

Es jau tā nejutos savā ādā, bet, kad cilvēki sāka bildes pārveidot, lai es tajās izskatītos vēl sliktāk, es apņēmos savākties un atsāku sportot fitnesa trenera uzraudzībā," skaidrojusi Kima.

Kardašjana arī piebildusi, ka tagad viņa trenējas katru dienu un ēd daudz veselīgāk. Pūliņi jau esot vainagojušies ar rezultātiem – viņas fiziskā forma un ķermeņa aprises esot manāmi uzlabojušās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!