Foto: Vida Press

Janvāra sākumā presē izplatījās ziņas, ka amerikāņu šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas un repera Kanjes Vesta ģimenē gaidāms pieaugums. Nu šīs runas guvušas arī oficiālu apstiprinājumu.

Pirmdienas, 14. janvāra, vakarā Kima priekpilnos jaunumus apstiprinājusi Endija Koean sarunu šovā "Watch What Happens Live", vēsta raidsabiedrība BBC.

Kardašjana pastāstījusi, ka viņas un vīra ceturto kopīgo bērnu iznēsā surogātmāte. Tāpat arī viņa atklājusi vēl nedzimušā mazulīša dzimumu – tas ir zēns.

Kardašjana intervijā atzinās, ka ģimenes rīkotajā Ziemassvētku ballītē viņa bija noreibusi no alkohola un par ģimenes pieaugumu nejauši izpļāpājusies dažiem viesiem.

"Nu jau tas ir zināms. Es mūsu Ziemassvētku ballītē piedzēros un kādam pateicu. Es pat neatceros, kuram es to pateicu, jo es nekad tā nepiedzeros," klāstījusi Kima.

To, kad bērniņš nāks pasaulē, šovu zvaigzne gan nav komentējusi.

Kardašjana un Vests ir vecāki trim bērniem. Viņiem ir piecus gadus veca meita Norta un trīs gadus vecs dēliņš Seints. Savukārt pērn janvārī pasaulē nāca pāra trešā meitiņa Čikāga, kuru iznēsāja surogātmāte.

Pirmos divus bērnus iznēsāja pati Kima. Ārsti pēc otrajām dzemdībām sievieti brīdināja, ka vēl viena grūtniecība var apdraudēt gan viņas, gan vēl nedzimušā mazuļa dzīvību, tāpēc trešo atvasi laida pasaulē surogātmāte.

Kardašjana un Vests gredzenus mija 2014. gadā. Šī ir Kimas trešā laulība.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!