Foto: Vida Press
Lai gan sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas un repera Kanjes Vesta laulība oficiāli vēl nav šķirta, Vestam uzradusies jauna mīļotā.

35 gadus vecā modele, aktiera Bredlija Kūpera bijusī sieva Irina Šeika devusies romantiskā izbraucienā kopā ar reperi Kanji Vestu, Kimas Kardašjanas vīru, ar kuru patlaban notiek šķiršanās.

Paparaci uzņēmuši kadrus, kuros Šeika un Vests redzami, izkāpjot no privātās lidmašīnas Ņūdžersijas, ASV, lidostā. Abi kopā bija devušies romantiskā braucienā uz Franciju, ziņo medijs "Page Six", kura rīcībā ir informācija, ka pāris satiekas jau vairākas nedēļas un viņu starpā ir jūtas.

44 gadus vecais Kanje Vests ar Šeiku ir pazīstami jau sen – vismaz desmit gadus. Abus saistījušas darījumu attiecības modes un stila biznesā, kurā aktīvi rosās Vests.

Krievu izcelsmes modele Irina Šeika četrus gadus bija precējusies ar aktieri Bredliju Kūperu, tomēr pāris izšķīrās 2019. gadā. Šeika kā vientuļā māmiņa audzina Kūpera meitu Leu, kurai šobrīd ir četri gadi. Šeika savulaik bija arī sieva slavenajam futbolistam Krištianu Ronaldu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!