Foto: AP/Scanpix

Decembra sākumā pasaulē nāca amerikāņu sabiedrības dāmas un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas un viņas vīra, repera Kanjes Vesta (abi attēlā), otrais kopīgais bērns – dēls Seints. Priecīgo notikumu aizēnojis baiss skandāls, kurš šonedēļ iztirzāts slavenību dzīvi atspoguļojošajos medijos.

Izdevums The Mirror, atsaucoties uz amerikāņu laikrakstu Life&Style, vēsta, ka Kanjes un Kimas laulība pamatīgi sašķobījusies. Tiek ziņots, ka pāris dienas pēc Seinta piedzimšanas reperis pametis savu sieviņu.

Kāds tuvs ģimenes draugs, kurš, protams, vēlējies palikt anonīms, žurnālistiem pastāstījis, ka, lai gan no malas Kardašjanas un Vesta laulība izskatās pēc krāšņa rožu dārza, patiesībā tā esot uz izjukšanas robežas.

Pļāpīgais ģimenes draugs stāstījis, ka starp abiem jau ilgu laiku valdījušas nesaskaņas un pēdējos mēnešos lauleņi nemitīgi strīdējušies.

Lūzuma punkts piedzīvots pēc mazuļa nākšanas pasaulē. Vests esot pametis savu sievu, un viņa kopā ar abiem bērniņiem jau pārvākusies dzīvot pie savas māmiņas Kristenas Dženneras.

Tiesa, no malas nekas neliecina par to, ka slavenais pārītis būtu pašķīries. Kima un Kanje savos sociālajos tīklos turpina publicēt mīļas un ģimeniskas bildītes. Savukārt slepenais informators apgalvojis, ka abi apzināti cenšas slēpt samilzušās nesaskaņas, lai neizceltos skandāls.

Šīs runas centušies atspēkot citi Kardašjanas un Vesta draugi, paziņojot, ka abi šobrīd jūtas laimīgāki nekā jebkad agrāk un nedomā šķirties. Savukārt pats pāris baumas nav komentējis.

Jau vēstīts, ka pāris apprecējās aizvadītajā gadā. Kimai un Kanjem ir divi kopīgi bērniņi - divus gadus vecā meita Norta un dēliņš Seints.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!