Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Oficiāli pabeigts vairāk nekā gadu ilgušais Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta laulības šķiršanas process. To kavēja domstarpības par bērnu aizbildniecību, bet nu arī šis jautājums ir atrisināts, vēsta tabloīds "People"

Sabiedrības dāmas un repera laulības šķiršana nu ir oficiāli pabeigta. Saskaņā ar "People" pieejamajiem tiesas dokumentiem, bijušie mīlnieki kopīgi dalīs fizisko un juridisko aizbildniecību pār bērniem. To viņiem ir četri – meitas Norta (9) un Čikāga (4), kā arī dēli Seints (6) un Psalms (3).

Bijušie laulātie spējuši panākt vienošanos par visiem strīdīgajiem jautājumiem: dalīti tika gan īpašumi, gan tiesības uz bērnu audzināšanu. Tiesa ASV lēmusi, ka Kanjem Vestam būs jāmaksā 200 000 ASV dolāru (192 000 eiro) ikmēneša uzturlīdzekļi, savukārt izdevumi par bērnu medicīnisko aprūpi, drošību (apsardzi) un izglītību tiks dalīti uz pusēm.

Zīmīgi, ka Karadšjana atteikusies no tā dēvētā laulātā atbalsta, proti, Vests nemaksās naudu par viņas pašas vajadzībām.

Pāris arī apliecinājis, ka jebkādi strīdi saistībā ar viņu atvasēm turpmāk tiks risināti ar mediācijas palīdzību.

Vesta un Kardašjanas laulības šķiršana pabeigta deviņus mēnešus pēc tam, kad tiesa sievieti juridiski atzina kā brīvu un laulībā neesošu. Oficiālu prasību par laulības šķiršanu sieviete iesniedza 2021. gada februārī, kad laulībā ar Vestu bija nodzīvojusi septiņus gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!