Foto: Vida Press

Piektdienas, 10. maija, rītā ārzemju plašsaziņas līdzekļi steidz ziņot, ka amerikāņu TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana un reperis Kanje Vests pavisam drīz kļūs par četru bērnu vecākiem – surogātmātei, kas iznēsā viņu atvasi, sākušās dzemdības.

To, ka bērniņam pavisam drīz jānāk pasaulē, Kardašjanu ģimenes pārstāvis apstiprinājis raidsabiedrībai CNN. Pāra ceturtais bērns būs dēls.

Kardašjanu ģimene šonakt viesojās populārajā "The Ellen Show", kur Kimas vecākā māsa Kortnija arī pastāstīja, ka Kima nav varējusi ierasties uz tiešraides filmēšanu, jo viņa devusies uz slimnīcu atbalstīt dzemdībās sava bērniņa surogātmāti.

Kardašjana un Vests ir vecāki trim bērniem. Viņiem ir piecus gadus veca meita Norta un trīs gadus vecs dēliņš Seints. Savukārt pērn janvārī pasaulē nāca pāra trešā meitiņa Čikāga, kuru iznēsāja surogātmāte.

Pirmos divus bērnus iznēsāja pati Kima. Ārsti pēc otrajām dzemdībām sievieti brīdināja, ka vēl viena grūtniecība var apdraudēt gan viņas, gan vēl nedzimušā mazuļa dzīvību, tāpēc trešo atvasi laida pasaulē surogātmāte.

Kardašjana un Vests gredzenus mija 2014. gadā. Šī ir Kimas trešā laulība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!