Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana un viņas vīrs reperis Kanje Vests maijā kļuva par četru bērnu vecākiem – surogātmāte laida pasaulē pāra kopīgo dēliņu, kuram tika dots vārds Psalms. Mēnesi pēc dēliņa piedzimšanas lepnā mamma publiskojusi aizkustinošu pastarīša foto.

Ar jaunākā dēliņa foto četru bērnu mamma padalījusies "Instagram" tīklā. Bildes, kurā iemūžināts dusošais mazulis, aprakstā viņa norādījusi Psalms Ye, un, kā vēsta raidsabiedrība CNN, daži izteikuši versiju, kur Kima, iespējams, atklājusi atvases otru vārdiņu.

Zīdainīša foto pāris stundās izpelnījies vairāk nekā piecus miljonus sarkano sirsniņu un izraisījis Kardašjanu ģimenes pielūdzēju sajūsmu.

Atgādinām, ka Kardašjanai un Vestam ir arī piecus gadus veca meita Norta un trīs gadus vecs dēliņš Seints, kura vārdiņš no angļu valodas tieši tulkojas kā "svētais". Savukārt pērn janvārī pasaulē nāca pāra trešā meitiņa Čikāga, kuru iznēsāja surogātmāte.

Pirmos divus bērnus iznēsāja pati Kima. Ārsti pēc otrajām dzemdībām sievieti brīdināja, ka vēl viena grūtniecība var apdraudēt gan viņas, gan vēl nedzimušā mazuļa dzīvību, tāpēc trešo un ceturto pāra
atvasi laida pasaulē surogātmāte.

Kardašjana un Vests gredzenus mija 2014. gadā. Šī ir Kimas trešā laulība.

View this post on Instagram

Psalm Ye

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jun 10, 2019 at 10:17am PDT

View this post on Instagram

Morning ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 30, 2019 at 7:13am PDT

View this post on Instagram

My girls 💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 17, 2019 at 2:28pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!