Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu reperis Kanje Vests turpina atkopties pēc nesen notikušā nervu sabrukuma. Šajā grūtajā periodā kā stabils balsts viņam blakus ir sieva – TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana (abi attēlā). Tiesa, zinātāji medijiem izpļāpājušies, ka abu laulība daudzo likstu dēļ ir sašķobījusies.

Slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums "People" vēsta, ka pēdējie pāris mēneši bijuši emocionāli smagi. Turklāt abi ir vecāki diviem maziem bērniņiem, kuri prasa nemitīgu uzmanību un rūpes. Tas nelabvēlīgi ietekmējis Kanjes un Kimas laulību.

"Kanjem un Kimai pēdējie mēneši bijuši ļoti stresaini. Šis ir saspringts laiks. Bet Kima priecājas, ka vīrs saņem nepieciešamo palīdzību," stāstījis anonīms informators.

Informators skaidrojis, ka Kima iegulda lielus pūliņus, lai atrisinātu krīzi – viņa dara visu iespējamo, lai atbalstītu savu vīru. Paralēli tam viņa joprojām cenšas tikt galā ar pašas pārdzīvojumiem pēc bruņotās laupīšanas, kurā viņa cieta oktobra sākumā.

"Kima visu savu uzmanību velta vīram. Viņa ir apzinīga un atbildīga mīloša laulene, kā jau tas pienākas," klāstījis zinātājs.

Tiesa, netrūkst pietuvinātu labdaru, kas izplatījuši informāciju, ka repera un TV šovu zvaigznes laulība ir uz izjukšanas robežas.

Tabloīds "Us Weekly" šonedēļ vēsta, ka par vienu no nākamā gada skaļākajiem un apspriestākajiem notikumiem pasaules šovbiznesā varētu kļūt vēsts, ka tiek šķirta Vesta un Kardašjanas laulība.

Anonīms avots klāstījis, ka daudzo emocionālo pārdzīvojumu dēļ Kima uz laiku esot atlikusi domu par šķiršanās dokumentu iesniegšanu. "Jāpaiet laikam, pirms viņa kaut ko varēs pasākt," stāstījis informators, piebilstot, ka "viņa pavisam noteikti nevēloties saglabāt laulību ar reperi".

Zinātājs arī pastāstījis, ka lēmums par abu attiecību tālāko nākotni tiks pieņemts, kad Vests būs pilnībā atkopies un izveseļojies, bet līdz tam "Kima turpinās būt atbalstoša sieva".

"Viņai rūp Kanje. Viņa jūtas atvieglota, ka viņš saņem nepieciešamo palīdzību, bet Kima jau labu laiku jūtas kā ieslodzīta," piebildis pļāpīgais labdaris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!