Foto: Vida Press

Lai gan amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana, kura ir viena no ārzemju tabloīdu iecienītākajām zvaigznēm, šobrīd dzīvo pieklusināti, pārējie viņas ģimenes pārstāvji turpina gozēties starmešu gaismās, un savu slavas stundu šobrīd piedzīvo viņas māsiņa Hloja (attēlā), kura gada laikā atbrīvojusies no 19 liekajiem kilogramiem.

Hloja nekad nav slēpusi, ka viņa vienmēr jutusies kā ģimenes melnā avs – sieviete ilgu laiku bija neapmierināta ar savu izskatu, šaustīja sevi par lieko svaru un arī mīlas dzīvē viņai klājās pagalam čābīgi. Savukārt šogad viņa burtiski uzplaukusi.

Aizvadītajā gadā izjuka Hlojas un amerikāņu basketbolista Lamara Odoma laulība. Tiesa, tā vietā lai slīgtu depresijā, šobrīd 32 gadus vecā sieviete pievērsās sportam un veselīgam dzīvesveidam.

Tabloīdi un Hlojas pielūdzēji jūsmo, cik ļoti viņa pēdējā gada laikā izmainījusies – pa šiem mēnešiem viņai izdevies ne tikai satriecoši notievēt, bet arī iegūt tvirtu dupsi un kārdinošu ķermeņa reljefu.

Apņēmīgā sieviete nesen atklājusi, ka pa šiem mēnešiem viņa zaudējis aptuveni 19 liekos kilogramus. Turklāt viņa gatava atklāt savu panākumu atslēgu un dalīties ar padomiem, kā panākt tik satriecošus rezultātus.

Hloja savā mājaslapā publicējusi motivējošu video, kurā izklāstīts viņas treniņu plāns un iecienītākie vingrojumi. Lai to apskatītu, nāksies šķirties no nelielas naudas summas, bet sieviete sola, ka tas esot tā vērts.

Tiesa, kā intervijās klāstījusi Hloja, viņai nākas ievērot stigru režīmu – viņa parasti ceļas piecos no rīta un tukšā dūšā jož uz pirmo treniņu, savukārt brokastis viņa ietur astoņos no rīta. Pūliņi gan atmaksājušies ar uzviju – izdevums "Heat" viņu pērn atzinis par slavenību, kura ir vislabākajā formā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!