Foto: Vida Press
Olimpiskais čempions desmitcīņā un slaveno Kardašjanu māsiņu patēvs Brūss Dženners šopavasar veca dzimuma maiņas operāciju un jau vairākus mēnešus dēvējams par Keitlīnu (attēlā). Sievietes tēlā viņš jūtas kā zivs ūdenī, un šonedēļ daudzus sajūsminājusi Keitlīnas gaumes izjūta un stils.

Fotogrāfi Keitlīnu iemūžinājuši, iznākam no kāda Losandželosas restorāna. Apģērbs, kurā izskatīgā brunete bija tērpusies, guvis atzinīgu novērtējumu ne tikai no viņas atbalstītājiem, bet pat skeptiskākajiem modes kritiķiem.

Keitlīna bija apvilkusi melnu blūzīti, tādas pašas krāsas ādas bikses un melnbaltu mētelīti. Savukārt kājās viņa bija apāvusi garus augstpapēžu zābakus. Gaumīgo tēlu bijušais atlēts bija papildinājis ar dārgām rotām.

Keitlīnas tēls bijis nostrādāts līdz katrai sīkākajai detaļai, un viņas gaumes izjūta pārsteigusi daudzus. Vairāki modes kritiķi pat atzinuši, ka, lai gan Brūss ir sieviete tikai pāris mēnešus, viņš jau ģērbjas stilīgāk nekā bijusī sieva Kristena, kura tiek dēvēta par īstenu modes dāmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!