Foto: Vida Press
Pēc ilgas klusēšanas savu pārtapšanu par sievieti publiski komentējis slaveno Kardašjanu trejmāsiņu Hlojas, Kortnijas un Kimas patēvs, bijušais sportists un olimpiskais čempions desmitcīņā Brūss Dženners, kurš kopš 2015. gada vasaras sākuma dēvējams par Keitlīnu (attēlā).

Aprīļa beigās iznāks Keitlīnas autobiogrāfija "The Secrets of My Life". Ārzemju mediji steidz ziņot, ka grāmatā Kardašjanu patēvs beidzot atklājis to, kas ilgu laiku nodarbinājis daudzu prātus – kad viņš pilnībā pārtapis par sievieti.

Izdevums "Radar Online", atsaucoties uz grāmatu, vēsta, ka pilna dzimuma maiņas operācija Keitlīnai veikta pavisam nesen – šī gada janvārī. Jāatzīmē, ka bijušais sportists jau gandrīz divus gadus dzīvo kā sieviete.

"Operācija bija veiksmīga, un es jūtos ne tikai brīnišķīgi, bet arī atbrīvota. Tas ir tikai loceklis. Manā gadījumā tā nebija nekāda dāvana un tam nebija nekāda pielietojuma," mediji citējuši Keitlīnu.

Keitlīna piebildusi, ka līdz šim viņai nācies slēpt savu locekli un izdomāt dažādus veidus, kā to padarīt pēc iespējas nemanāmāku. Savukārt pēc sarežģītās ģenitāliju operācijas, kuras laikā penis nogriezts un izveidota vagīna, viņa beidzot jūtas kā sieviete.

"Es vienkārši gribēju, lai visas manas ķermeņa daļas ir tādas, kādām tām jābūt. Turklāt man bija apnicis visu laiku to sasodīto "lietu" ielocīt," "Radar Online" citējis Keitlīnas rakstīto.

Tāpat sieviete piebildusi – šī esot pirmā un pēdējā reize, kad viņa par to runā publiski. "Jūs visi to gribējāt zināt. Lūk – tagad jūs zināt," vēstījusi Keitlīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!