Foto: Reuters/Scanpix
Viena no šī brīža apspriestākajām pasaules šovbiznesa zvaigznēm ir amerikāņu realitātes šovu dalībnieces Kimas Kardašjanas patēvs Brūss Dženners (attēlā), kurš aprīlī veica dzimuma maiņas operāciju un tagad dēvējams par Keitlīnu. Kļūstot par sievieti, viņš sev pavēris durvis uz neizmērojamu bagātību.

Jau vēstīts, ka 1. jūnija pievakarē sociālos tīklus "uzspridzināja" žurnāla Vanity Fair vāka foto, kurā pirmo reizi kās sieviete vārdā Keitlīna pozēja Dženners. Ārvalstu mediji jau aprēķinājuši, ka, pateicoties dalībai prestižā izdevuma fotosesijā, Kardašjanu māsu patēvs drīz pelnīs pamatīgu naudas žūksni.

Brūss, kurš ir izbijis atlēts un olimpiskais čempions desmitcīņā, pēdējos gados piepelnījās kā profesionāls iedvesmotājs, sniedzot motivācijas runas. Dženners par vienu lekciju līdz šim pelnīja aptuveni 25 tūkstošus ASV dolāru.

Tiek lēsts, ka tagad, kad Brūss mainījis dzimumu un kļuvis par Keitlīnu, viņa maciņa saturs, sniedzot vienu iedvesmojošu uzrunu, varētu palielināties par aptuveni 100 tūkstošiem ASV dolāru.

Ārvalstu mediji ir pārliecināti, ka Džennera kļūšanas par sievieti ir viens no iedvesmojošākajiem pēdējā laika stāstiem. Viņuprāt, nākotnē ļaudis būs gatavi stāvēt garās rindās un maksāt bargu naudu, lai noklausītos izbijušā atlēta motivējošo stāstu par to, kā viņš no Brūsa kļuva par Keitlīnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!