Foto: Vida Press
Kopš brīža, kad amerikāņu realitātes šovu zvaigžņu Kardašjanu ģimenītes patēvs Brūss Dženners pārtapa par sievieti vārdā Keitlīna (attēlā), paparaci kļuvuši gluži vai traki, cenšoties iemūžināt jaunas ainiņas ar bijušo olimpisko čempionu desmitcīņā. Svaigākie foto liecina, ka Keita piedzīvojusi krāšņas vizuālās pārvērtības.

Modes kritiķi jau vairākkārt 66 gadus vecās Keitlīnas gaumes un stila izjūtu novērtējuši ļoti atzinīgi, un dāma turpina pārsteigt. Jaunākie foto, kuros Džennera šonedēļ iemūžināta Holivudā, apliecina, ka modīgā dāma piedzīvojusi vizuālās pārvērtības.

Keitlīna kopā ar savu meitu Kailiju devusies iepirkties un papusdienot, un viņa jau atkal izskatījusies žilbinoša. Džennera bija tērpusies viscaur baltā, un īpaši lielu sajūsmu raisījis viņas jaunais matu griezums.

Džennera joprojām var lepoties ar brūnām cirtām, taču tagad viņas mati nogriezti glītā ponijā. Jaunā frizūra jau izpelnījusies atzinīgu fanu un stila kritiķu novērtējumu, un ļaudis kārtējo reizi uzsvēruši, ka Keitlīna ir daudz modīgāka nekā viņas bijusī sieviņa Kristena Džennera.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!