Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļā milzīgu ažiotāžu pasaules medijos izraisīja žurnāla Vanity Fair vāka foto, kurā pirmo reizi kā sieviete pozēja amerikāņu realitātes šovu zvaigznes un sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas patēvs Brūss Dženners (attēlā), kurš aprīlī veica dzimuma maiņas operāciju un tagad dēvējams par Keitlīnu.

Jaunākie publiskotie attēli, kuri tapuši Vanity Fair rīkotās fotosesijas ietvaros, apliecina, ka Brūss kļuvis vēl sievišķīgāks un pievilcīgāks. Attēli tīmeklī jau iemantojuši kulta statusu un likuši sajūsmināties daudziem Džennera atbalstītājiem.

Šajos foto bijušais atlēts un olimpiskais čempions desmitcīņā redzams visā Keitlīnas godībā un spozmē, pozējam augstpapēžu kurpēs, greznos vakartērpos ar krāšņiem dekoltē un īsās kleitiņās, kas izceļ viņa sievišķīgos labumus.

Šie foto tik ļoti sajūsminājuši cilvēkus visā pasaulē, ka vairāki Brūsa fani jau pavēstījuši - viņš kā sieviete esot daudz izskatīgās un seksīgāks nekā viņa bijusī sieva, slaveno Kardašjanu māsiņu mamma Kristena Džennera.

Jau vēstīts, ka Brūss šī gada sākumā šokēja pasauli, pavēstot, ka nolēmis kļūt par sievieti. Aprīlī bijušajam sportistam tika veikta dzimuma maiņas operācija, un šomēnes viņš pirmo reizi publiskajā telpā pieteica sevi kā sievieti vārdā Keitlīna.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!