Foto: Vida Press

Šajā pavasarī bijušais sportists un olimpiskais čempions desmitcīņā Brūss Dženners (attēlā) gūlās zem skalpeļa, lai mainītu dzimumu. Tagad viņš dēvējams par Keitlīnu, un, lai gan vīrietis beidzot īstenojis savu mūžseno sapni, būšana par sievieti viņam sagādā neizturamas sāpes.

Līdz ar dzimuma maiņas operāciju, kuras laikā sportists tika gan pie sievietes dzimumorgāniem, gan, protams, krūtīm, viņa ķermenim veiktas arī citas manipulācijas. Kā vēsta izdevums Mirror, daudzo operāciju dēļ Keitlīna izjūt mokošas sāpes.

Lai gan arēji nekas neliecina, ka Keitlīna izjustu diskomfortu, viņai tuvu stāvoša persona atklājusi, ka patiesībā bijušais sportists nespēj savu ikdienu iztēloties bez dažādiem pretsāpju līdzekļiem.

"Keitlīna pēc daudzajām operācijām cīnās ar nepārejošām sāpēm. Viņa ļoti priecājas par pārvērtībām, taču ķermenis izjūt elles mokas," atklājis informators. Tāpat nopludināta informācija, ka bijušajam sportistam neganti smeldzot seja un zona ap ausīm.

Kā paziņojis informators, Keitlīna lietojot dažādus pretsāpju līdzekļus, savukārt dakteri viņai ieteikuši būt pacietīgai, jo atkopšanās periods pēc tik vērienīgām pārvērtībām mēdzot būt ilgs un nepatīkams. Ārsti paskaidrojuši, ka, tiklīdz ķermenis un seja apradīs ar jaunajām aprisēm, diskomforts mazināsies.

Tiesa, Keitlīnas pārstāvji metušies šīs runas atspēkot, apgalvojot, ka viņa ir laimīga un pilnībā apmierināta ar savu dzīvi. Savukārt pats bijušais sportists izskanējušās ziņas nav komentējis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!