Foto: Privātais arhīvs
Viena no iedvesmojošākajām pašmāju fitnesa modelēm Karīna Smita (Akmens) turpina priecēt ar krāšņām pārvērtībām – gada laikā viņa mainījusies līdz nepazīšanai. Tagad viņa beidzot atklājusi sava skaistā auguma recepti.

Plašāka sabiedrība par Karīnu uzzināja pirms pāris gadiem, kad latvieši viņu iepazina kā valšķīgu tumšmati, kura var lepoties ar iespaidīgu muskuļu reljefu.

Labu laiku Karīna pieturējās pie šī skarbā tēla, tomēr tagad viņa kļuvusi daudz sievišķīgāka. Jau vēstīts, ka fitnesa skaistule ir pārcēlusies dzīvot uz ASV, kur viņa ir apprecējusies. Savukārt pērn pasaulē nāca viņas un vīra Zaka meitiņa.

Kops meitiņa piedzimšanas Karīnas vizuālais izskats ir stipri izmainījies. Viņa no tumšmates pārtapusi par blondīni, un arī sievietes muskuļu reljefs kļuvis krietni pieticīgāks.

Karīna nesen padalījusies ar foto, kurā iespējams novērtēt viņas joprojām labi trenēto augumu, un bildes aprakstā sieviete norādījusi savu panākumu atslēgu – viņa tagad ēdot visu, kas vien ienāk prātā, savukārt svarus viņa cilā tikai trīs reizes nedēļā. Pārējā laikā viņa ir mamma uz pilnu slodzi.

❤️

A post shared by Karīna Akmens (@karinaakmens) on Dec 4, 2017 at 11:48am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!