Foto: Jānis Vecbrālis

Izcilais pašmāju komponists Kārlis Lācis iegādājies jaunu īpašumu – samaksājot 660 000 eiro, Lāču ģimene nopirkusi namu Mežaparkā, kas piederēja ekspolitiķa Jāņa Jurkāna mīļotajai sievietei Lindai Apsei, šonedēļ ziņo dzīvesstila izdevums "Kas Jauns".

Kārļa Lāča jaunais īpašums atrodas Meža prospektā Mežaparkā un ir 2116 kvadrātmetru plašs. Tā ir divstāvu māja, ko komponistam pārdevusi Linda Apse, kura to ieguva 2006. gadā.

Savulaik Apse bija zobārsta Pētera Apses kundze, abi apprecējās 1999. gadā. Starp abiem bija noslēgts laulības līgums, kas paredzēja, ka pēc visas mantas šķirtības nams Meža prospektā paliek viņas īpašumā. Kā raksta "Kas Jauns", vēl pagājušā gada rudenī spēkā bijis aizliegums bez Pētera Apses rakstiskas piekrišanas rīkoties ar šo īpašumu.

Apse žurnālam skaidro, ka beidzot no vīra ir izšķīrusies. Laulībā ar krietni vecāko kungu Mežaparka namā izaudzināti divi bērni. Linda Apse ir gandarīta, ka nams nonācis tieši Lāču ģimenes rokās – viņasprāt, Lāči ir inteliģenti cilvēki, kas pratīs par šo īpašumu parūpēties. Pati Apse ar savu mīļoto Jurkānu pamīšus dzīvo te Latvijā, te Spānijā.

"Kas Jauns" vēsta, ka Kārlis Lācis 2022. gadā pārdevis paša pirms 15 gadiem uzcelto māju Spuņciemā, pircējs tai atradies pandēmijas laikā. Iegādājoties Mežaparka namu, Lācis ņēmis aizdevumu bankā 434 tūkstošu eiro apmērā, taču nekādus sīkākus komentārus par iespaidīgo darījumu žurnālam nav vēlējies sniegt.

Komponists jau daudzus gadus dzīvo saskanīgā laulībā ar valsts aparātā strādājošo Vinetu Vilisteri–Lāci, ģimenē aug divi dēli; vecākais dēls Francis veido spoža basketbolista karjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!