Foto: F64
Populārais žurnālists Kārlis Streips (attēlā), kurš ir viens no retajiem no Latvijas zināmajiem vīriešiem, kurš neslēpj savu netradicionālo seksuālo orientāciju, izšķīries no sava mīļotā vīrieša.

Par šo savas privātās dzīves niansi Streips savus draugus un sekotājus informējis Facebook tīklā, Klusās nedēļas sākumā nomainot savu attiecību statusu uz vientuļnieku.

Uz satrauktajiem draugu komentāriem žurnālists paskaidrojis, ka šī pavērsiena sakarā viņš ir pelnījis apsveikumus, jo bijušais mīlnieks, ar kuru viņam bijušas sešus gadus ilgas attiecības, bijis "absolūts ēzelis".

"Viņš ir melis un krāpnieks, nekas vairāk, un es vairs nevēlos neko kopīgu ar viņu. Nē, sirsniņa nesāp. Negrib cilvēks ar mani būt, lai iet dillēs," skaidrojis Streips.

Žurnālistu publiski mierinājis arī viņa kolēģis Juris Kaža, kurš izteicis cerību, ka Streipam uzradīsies labas, stabilas attiecības, atzinis, ka arī "naturāļiem" šķiršanās ir sūdīga lieta, kā arī paudis nožēlu par to, ka nespēj Streipam palīdzēt.

"Ja kāds draugs pašķiras ar sievieti (vai draudzene ar vīrieti) pēc pienācīga laika vienai no pusēm draugu un paziņu loks var piedāvāt tikties ar kādu foršu beibi vai jauku čali, jo daudzi tādus pazīstam.

Bet, it sevišķi ja cenšos pasaule dalīt pēc "don't ask, don't tell, don't care", man nav īsais saraksts ar cilvēkiem, kas būtu piemēroti tādam kā Kārlim, kad viņš noliks šo visu pagātnē un būs gatavs jaunām attiecībām. Sorry, ka mēs, mažoritārie, pat labu gribēdami, nevaram palīdzēt tā, kā citam mažoritāram," sūkstījies Kaža.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!