Foto: LETA
Piektdien pie "STV Pirmā!" skatītājiem nonāk jauns attiecību šovs "Mīla burbulī", kurā seši sabiedrībā zināmi pāri dalīsies pieredzē un atklās savus noslēpumus, kā pandēmija, jaunie ikdienas noteikumi un rutīna ietekmējusi attiecības un arī mīlas dzīvi.

Pirmajā raidījumā skatītāji varēs vairēs iepazīt Kaspara Kambalas un viņa draudzenes Olgas dzīvi.

Īpaši interesanta izvērtīsies Uģa Kuģa saruna ar sportisko Kambalu – vēdiskais filosofs interesējas, vai skandalozo vīrieti kādreiz romantikā ir "pievīlusi apakšējā čakra un aizvilkusi pie citām." Kaspars teic, ka gadījies visādi – esot gan ļāvies paralēlām attiecībām, gan bijis uzticīgs vienai sirdsdāmai. Viņš lēš, ka līdzšinējā mūža laikā esot nodevies mīlas priekiem ar 300 vai pat 500 sievietēm.

Tas šokē Uģi Kuģi, jo, saskaņā ar vēdisko filosofiju, jebkura sieviete, ar kuru vīrietis bauda tuvību, teorētiski skaitoties viņa sieva.

"Tev nav bail, ka tās visas sievietes, kas tev bijušas, atriebsies nākamajā dzīvē?" Kasparam gan atbilde nav tālu jāmeklē :"A varbūt es biju labs vīrs? Uz to laiku, kamēr biju. Un tad varbūt tās 300 sievas man dos spēku," joko bokseris, kurš šobrīd bauda īstu ģimenes laimi kopā ar mīļoto.

Uzzinot, cik lielu lomu Kaspara dzīvē spēlē seksuālas attiecības, Uģis Kuģis viņam ierosina izmēģināt 40 dienu celibātu. Tik radikālām pārmaiņām dzīvē Kaspars gan nav gatavs.
Jaunajā "STV Pirmā!" šovā "Mīla burbulī" savas attiecības TV kameru priekšā izrāda bokseris Kaspars Kambala un mīļotā sieviete Olga, dziedātāja Jenny May ar vīru Gati Babri, muzikants Sandis Kiops un viņa mīļotā Daina, vēdiskais filosofs Uģis Kuģis un sieva Linda, dueta "Sandra" līderis Andris Brīnums ar sievu Oksanu, kā arī nesen par vecākiem kļuvušais mūziķis Horens Stalbe un viņa dāma Lusine Caturova.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!