Foto: DELFI
Ceturtdienas vakarā kinoteātrī "Splendid Palace" pirmizrādi piedzīvoja viena no šī rudens gaidītākajām latviešu filmām – pēc Anšlava Eglīša romāna motīviem veidotā spēlfilma "Homo Novus". Tās atklāšanas pasākumā netrūka sabiedrībā zināmu ļaužu un prominenču.

Režisores Annas Vidulejas veidotās komēdijas pirmizrādi ar savu klātbūtni bija pagodinājusi filmas radošā komanda un daudzie aktieri, kas piedalījušies tās uzņemšanā. Viņu vidū bija arī basketbolists Kaspars Kambala, kurš ne tikai filmējies epizodiskā lomiņā, bet arī ticis pie teksta.

Kambala, kura aktiera talantu varēja novērtēt visi zālē sēdošie, savas gaitas pirmizrādē cītīgi dokumentējis "Instagram" īsajos video stāstiņos, kā arī publicējis vairākus foto.

Kā saviem sekotājiem īsajos video stāstos, kas izdzēšanas pēc 24 stundām, atklājis Kambala, viņš uz komēdijas pirmizrādi bija atnācis kopā ar savu māmiņu Elitu. Sportists nekautrējās apskaut un sabučot savu mammmu.

Tāpat arī Kambala ticis pie kopbildes ar maestro Raimondu Paulu, kā arī tapis iemūžināts kopā ar filmas režisori, kurai sirsnīgi pateicies par viņam doto iespēju izmēģināt savas aktiera dotības.

Pirmizrādē nav izticis arī bez kāda visai komiska starpgadījuma – Kambala netīšām salauzis vienu no kinoteātra glaunajiem krēsliem.
View this post on Instagram

Crackin some jokes w the Maestro himself @homonovusmovie #raimondspauls #myfirstrole #premier

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on Sep 26, 2018 at 11:46pm PDT

View this post on Instagram

An amazing evening at the @homonovusmovie premier...

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on Sep 26, 2018 at 1:32pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!