Foto: DELFI
Pārmaiņas privātajā dzīvē skārušas basketbolistu Kasparu Kambalu – tapis zināms, ka viņš pašķīries no savas ilggadējās draudzenes, dizaineres Zanes Pertnikas-Gromovas, ar kuru 2016. gada maijā saderinājās.

Aizvadītajā nedēļa Rīgā pirmizrādi piedzīvoja spēlfilma "Homo Novus", kurā epizodiskā lomiņā parādās arī Kambala. Tiesa, uz filmas pirmizrādi "Splendid Palace" viņš bija ieradies kopā ar mammu, nevis līgavu. Sarunā izdevuma "Kas Jauns" jaunākajā numurā sportists neslēpj – šis esot visai sarežģīts posms attiecībās ar Zani.

"Tagad mēs esam labi draugi," savas attiecības ar Zani komentējis Kambala. Sportists arī norādījis, ka viņš esot pievērsies savām lietām, bet Zane – savām. "Pašlaik mums katram ir savas prioritātes," piebildis basketbolists.

Kambala norādījis, ka šobrīd daudz svarīgāk par attiecībām viņam esot savu interešu un piedāvājumu izvērtēšana, lai tiktu skaidrībā ar savu turpmāko dzīvi.

"Man daļa iedzīves aizvien ir Kiprā, bet arī Latvijā šobrīd esmu sakārtojis dzīvesvietas jautājumu. Gribu drīz pieņemt lēmumu gan par to, ko turpmāk darīšu, gan – kur īsti dzīvošu. Ja būs interesanti piedāvājumi, ir liela iespējamība, ka nosliekšos par labu palikšanai Rīgā," sacījis Kambala.

Atgādinām, ka Kaspars un efektīgā daiļava Zane par pāri kļuva pirms nepilniem pieciem gadiem. Savukārt 2016. gada pavasarī sportists savu mīļoto bildināja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!