Foto: LETA

Starp populāriem vīriešiem ir gana daudz tādu, kuri kādā savas dzīves posmā nolēmuši atteikties no alkohola lietošanas. Tagad viņu pulciņam pievienojies arī basketbolists Kaspars Kambala.

Savulaik Kambala bija biežs dažādu skandālu varonis – sabiedrība aizrautīgi sekojusi līdzi gan viņa privātās dzīves peripētijām, gan profesionālajai darbībai, senajai kokaīna lietai un citiem notikumiem.

Jau vairākus gadus Kambala ir kopā ar daiļo Zani Pertniku-Gromovu, un abi kļuvuši par vienu no saskanīgākajiem populārajiem pāriem Latvijā – gan izejot sabiedrībā, gan sociālajos tīklos mīlestība starp abiem gluži vai dzirksteļo.

Abu foto rotā arī jaunākā žurnāla "Klubs" vāku, bet intervijā Kambala atklājis, kā mainījusies viņa dzīve un kādu lēmumu viņš pieņēmis šovasar.

"Parasti ir tā, ka, atbraucot uz Latviju, satieku draugus un viss aiziet vienā lielā plūsmā. Taču šovasar beidzot pieņēmu lēmumu, ka pietiks draudzēties ar alkoholu.

Nu jau ir kādi trīs mēneši, kopš nedzeru, un esmu nolēmis vairs to arī nedarīt. Laikam pietiks," žurnālam "Klubs" pastāstījis sportists.

Pie šāda lēmuma viņš nonācis pats. "Pagaidām tas strādā. Parasti, ja ieņemu galvā, ka man tā vajag, tad tas strādā. Tādēļ šovasar arī sanāca diezgan daudz foršu brīžu," par to, kā atteikšanās no alkohola mainījusi viņa atpūtu Latvijā, priecājies Kaspars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!