Foto: Privātais arhīvs

Bijušais basketbolists, tagad bokseris Kaspars Kambala kopš aizvadītā gada pavasara ir kopā ar modeli un aktrisi Loretu Ezeriņu. Lai gan pāris visu šo laiku savas attiecības centies neafišēt, sportists beidzot tomēr publiskojis retu kadru, kurā iemūžināts kopā ar mīļoto.

Kambala kopā ar Loretu aizvadītās nedēļas izskaņā bija mērojis ceļu uz Kauņu, lai ULEB Eirolīgas mačā atbalstītu Lietuvas lepnumu, basketbola klubu "Žalgiris".

Lai gan parasti Kambala daudz labprātāk bildēs pozē viens, šoreiz viņš savus "Instagram" sekotājus iepriecinājis ar foto, kurā redzams kopā ar mīļoto sievieti.

Pēdējoreiz kopbildi ar Loretu viņš publiskai apskatei sociālajos tīklos bija izlicis pirms aptuveni pusgada, tāpēc pāra jaunākais momentuzņēmums izpelnījies sirsniņu emotikonu birumu.

Jau vēstīts, ka ne tikai attiecības ar Loretu apvij noslēpumainības plīvurs, bet arī pati Kambalas mīļotā savu privāto dzīvi pārlieku neafišē – informācija par viņas gaitām ir skopa.

Jau vēstīts, ka pirms attiecībām ar Loretu Kambala bija saderinājies ar stilisi Zani Pertniku-Gromovu, bet 2018. rudenī pēc vairāku gadu ilgas kopā būšanas mīlētāji nolēmuši iet šķirtus ceļus.

View this post on Instagram

Thx @bczalgiriskaunas for having us tonight... Great game, great emotions... #zalgiris #euroleague #bball

A post shared by Kaspars Kambala (@kambalakaspars) on Jan 24, 2020 at 12:24pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!