Foto: Vida Press
Vienmēr, kad Kembridžas hercogiene Katrīna un Saseksas hercogiene Megana kopā parādās kādā oficiālā pasākumā, stila un etiķetes kritiķi naski steidz salīdzināt abu dāmu vizuālo tēlu, un šonedēļ pēc ilgāka pārtraukuma britu prinču laulātās draudzenes satikušās saviesīgās svinībās.

Britu mediji ziņo, ka otrdien, 5. martā, Bekingemas pilī notikušas svinības par godu prinča Čārlza 50. darba gadadienai. Tajās pulcējušies visi karaliskās ģimenes pārstāvji, tostarp arī pati karaliene Elizabete II.

Viesu vidū bijuši arī Čārlza dēli prinči Viljams un Harijs un viņu sievas. Kā ziņo ārzemju modes izdevumi, Megana, kura šobrīd ir gaidībās, un Katrīna bija izvēlējušās pilnīgi atšķirīgus tēlus.

Kembrirdžas hercogiene bija ģērbusies gaiši zilā sievišķīga piegriezuma kleitā. Savu tēlu viņa bija papildinājusi ar neuzkrītošu, neitrālu grimu, un stila kritiķi viņu nodēvējuši par aristokrātiskas elegances paraugu.

Tikmēr Saseksas hercogiene bija izvēlējusies izšuvumiem rotātu kleitiņu un baltu mēteli, kas iekštelpās netika novilkts. Tāpat arī Megana priekšroku bija devusi izteiktākam grimam, kas izcēla viņas acis, bet vaigu kaulus viņa bija ietonējusi ar bronzeri.

Modes pārzinātāji vērtējuši, ka abas hercogienes izskatījušās gana labi, tomēr Katrīnas tēls, viņuprāt, bijis aristokrātiskāks un klasiskāks, kamēr Meganas – mūsdienīgāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!