Foto: Mango

Lai gan aizvadītajā nedēļā populārā basketbolista Sanda Valtera bijusī sieva Katrīna Valtere (attēlā) demonstrēja veikala Mandolini piedāvātos tērpus, Katrīna aizvien biežāk manīta Liepājā, kur apmetusies pie sava drauga, Liepājas ostas vides aizsardzības speciālista Kaspara Poņemecka.

Katrīna Valtere mitinās vienā no klusākajiem Liepājas rajoniem un saviesīgus pasākumus neapmeklē. "Liepājā neko īpašu nedaru, sauļojos jūriņā un atpūšos," žurnālam Privātā dzīve atklājusi Valtere un norādījusi, ka ļoti ir noilgojusies pēc meitiņas Luīzes, kurā kopā ar tēti Sandi un viņa draudzeni Elīzu Kaurāti devusies ceļojumā pa Ameriku.

Par jaunajām attiecībām Katrīna stāsta, ka viss vēl nav simtprocentīgi un par bērniem abi vēl nedomājot, turklāt arī nedzīvojot kopā. Katrīna pie mīļotā vīrieša Kaspara uz Liepāju dodas vien brīvajā laikā.

Katrīna populāra kļuva pēc kāzām ar basketbolistu Sandi Valteru. Abu laulībā dzimusi meitiņa Luīze. Taču attiecībās sākās nesaskaņas un mediji pamanīja, ka blondā Katrīna jau dodas līdzi bijušā vīra kolēģim – vienam no Latvijas pelnošākajiem basketbolistiem Andrim Biedriņam. Taču arī šīs attiecības nebija nolemtas veiksmei.

Šobrīd Katrīna ir kopā ar Kasparu, kurš dabojas pavisam citā jomā - viņš ir Liepājas ostas un ostas iekārtu drošības inspektors, vides aizsardzības speciālists. Lursoft datu bāzē pieejamā informācija liecina, ka Kaspars ir līdzīpašnieks diviem uzņēmumiem – SIA Autop, kas nodarbojas ar automobiļu un citu vieglo transportlīdzekļu pārdošanu, un SIA Three Stardom, kura darbības veids nav norādīts. Tiesa gan, Privātā dzīve noskaidrojusi, ka arī Kaspars ir sportisks vīrietis, kurš interesējas par basketbolu.

Katrīna aizgājusi arī no darba apģērbu veikalā Guess, jo viņai bija radušās nopietnas veselības problēmas, tāpēc blondā daiļava šobrīd ievēro mierīgu dzīvesveidu.

Fotogalerijā ieskats veikala Mondolini atklāšanā, kurā Katrīna, neraugoties uz veselības problēmām, sagaidīja gan pasākuma viesus, gan demonstrēja tērpus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!