Foto: Publicitātes foto

Latvijā zināmu atpazīstamību iemantojusī dziedātāja Katy Tindemark jeb Jekaterina Tindemarka (attēlā pa kreisi) ar savu muzikālo daiļradi sava talanta cienītājiem neuzbāžas, tā vietā izvēloties drošāku un pārbaudītu popularitātes spodrināšanas metodi – publisku izrādīšanos fotogrāfiem.

Aizvadītajā nedēļā Tindemarka apmeklēja mākslinieces Andželas Strupules-Smalkās izstādes Stundas atklāšanu, un arī šajā pasākumā Jekaterina parūpējās par neaizmirstamu šovu.

Pasākumā viņa bija ieradusies kopā ar savu draudzeni Jeļizaveti Semjonovu - abas meitenes bija izvēlējušās laika apstākļiem atbilstošus īsus šortiņus un zibināja ne tikai savas slaidās kājas, bet arī ļāvās publiskām draiskulībām.

Jau vēstīts, ka Tindemark ir viena no tām pašmāju skatuves māksliniecēm, kura sapratusi pikantēriju nozīmību popularitātes gūšanā. Par vienu no viņas apspriestākajiem tērpiem savulaik kļuva jaunās dizaineres Kristīnes Deimon darinātā kleita, zem kuras neparastā piegriezuma dēļ dziedātāja nevarēja atļauties uzvilkt apakšveļu.

Vēlāk viņa, viesojoties pie skandalozā Sanda Kiopa, skaidroja, ka biksītes mājās atstātas ne tikai tērpa piegriezuma dēļ, bet arī tādēļ, ka tādējādi viņa ķermeņa lejasdaļā izjutusi neaprakstāmu brīvību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!