Foto: Reuters/Scanpix/LETA/Vida Press
Kāds gaida savu īsto līdz kāzām, kāds pirmo seksuālo pieredzi gūst jau tīņa gados. Arī vairākas slavenības ir publiski stāstījušas, kā, kad un ar ko ir zaudējušas nevainību.

Supermodele Lima – tikai pēc kāzām!

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Brazīliešu supermodele Adriana Lima sev bija nosolījusies pirmo seksuālo pieredzi gūt tikai pēc kāzām un tā arī darīja.

"Viņiem jārespektē mana izvēle. Ja viņi to nedara, tātad mani nemaz nevēlas," reiz sacījusi modele.

2009. gada Valentīna dienā, būdama 27 gadus veca, Lima apprecējās ar serbu basketbolistu Marko Jariču (abi attēlā). Pasaulē nāca divas meitas, bet 2014. gadā pāris paziņoja par šķiršanos. Pēc tam Lima tika redzēta dziedātāja Džastina Bībera sabiedrībā, esot tikusies ar futbola zvaigzni Sami Hediru, beisbolistu Metu Hārviju, bet tagad esot kopā ar turku rakstnieku Metinu Haru.

Vai Britnija nevainību zaudēja ar Timberleiku?

Foto: Vida Press

Popzvaigzne Britnija Spīrsa savulaik publiski faniem klāstīja, ka meitenēm sava pirmā reize jāgaida līdz kāzu naktij un solījās tā darīt arī pati. Protams, reti kurš tam ticēja, un vairākus gadus pēc tam, kad Britnija jau bija beigusi kopdzīvi ar dziedātāju Džastinu Timberleiku, viņa atzinās, ka līdz kāzu naktij nav gaidījusi.

"Tas notika, kad mums ar Džastinu ritēja attiecību otrais gads. Un es domāju – viņš ir mans īstais! Bet man nebija taisnība. Un es nedomāju, ka viņš aizies un televīzijā visu izstāstīs," kādā intervijā sūrojās Britnija, atsaucoties uz Timberleika sacīto TV šovam "20/20" 2002. gada nogalē. "Tā šķiršanās bija sāpīgākais, ko mūžā esmu piedzīvojusi. Mēs tik ilgi bijām kopā, man jau bija nākotnes vīzija. Šķita, ka visu dzīvi pavadīsim kopā."

Nu šķiršanos ar Timberleiku Spīrsa, visticamāk, ir pārdzīvojusi. Aiz muguras viņai ir jau divas laulības, un vēl nesen dziedātāja bija kopā ar persiešu modeli Semu Asgari, kas esot viņas draugs jau vismaz gadu.

Cita versija par to, kad Spīrsa zaudējusi nevainību, gan ir viņas mātei Linnai. Grāmatā "Through The Storm" Linna nāca klajā ar šokējošiem paziņojumiem – Britnija jau 13 gadu vecumā sākusi lietot alkoholu, bet gadu vēlāk zaudējusi nevainību, pārguļot ar kādu astoņpadsmitgadīgu vidusskolas sporta zvaigzni.

Hofmanu vecāka sieviete sajauc ar viņa brāli

Foto: AFP/Scanpix

Holivudas veterāns Dastins Hofmans nevainību esot zaudējis Jaungada ballītē – ar vecāku sievieti, kas viņu tumšā istabā sajaukusi ar viņa brāli Ronaldu. Dastinam tolaik bija 15 gadu, bet viņa partnere bijusi piecus gadus vecāka.

Kad tumšajā istabā dāma beidzot sapratusi, ka mīlējas nevis ar Roniju, bet viņa mazo brālīti, sieviete bijusi šausmās. Panikā kritis arī Dastins – norāpies no seksa partneres un pavisam kails meties ārā no istabas.

"Es nonācu dzīvojamā istabā, tur puiši dzēra alu un runāja, bet es biju pavisam pliks. Šķiet, tā sākās mana aktiera karjera, jo viņi piecēlās un aplaudēja. Un man patīk aplausi," tā savulaik intervijā "Playboy" atzinās aktieris.

Kačera pirmā reize ilga divas sekundes

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

"Man bija 15 gadu. Tas notika mežā ar meiteni, ko es tikko biju saticis – mūs iepazīstināja mans paziņa. Visa padarīšana ilga divas sekundes. Tas bija tiešām neveikli," savu pirmo reizi atcerējies Holivudas zvaigzne Eštons Kačers.

"Pēc diviem gadiem man ar viņu vēlreiz bija sekss – lai pierādītu, ka pirmais izpildījums bija tikai neveiksmīga sagadīšanās un es esmu kļuvis labāks."

To, kāds gultā ir Kačers, kopš tā laika varētu pastāstīt daudzas jo daudzas daiļavas – aktieris savulaik bija precējies ar kolēģi Demiju Mūru, tagad jau divarpus gadu viņa sieva ir cita aktrise Mila Kunisa, kas mīļotajam dāvājusi divus bērnus. Bet mēļo, ka Kačera jaunības gados viņa gultā pabijušas arī aktrises Lindsija Lohana un Britānija Mērfija, dziedātāja Nellija Furtado, pozvaigzne Rianna un citas.

Lebafs izliekas, ka ir pieredzējis mīlnieks

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Aktieris Šia Lebafs, beidzot ticis pie iespējas zaudēt nevainību, izlicies, ka ir mīlas priekos ļoti pieredzējis vīrs.

"Nez kādu iemeslu dēļ es centos panākt iespaidu, ka man sekss bijis jau daudzas jo daudzas reizes. Es neteicu meitenei, ka esmu nevainīgs. Vien sacīju: "Mazā, neuztraucies, es ar visu tikšu galā." Bet vienlaikus trīcēju kā apšu lapa. Izģērbšanās bija ļoti savāda. Tā bja pirmā reize, kad es biju kails gaismā, meitenes priekšā, bez iespējas paslēpties.

Es arī atceros, ka zem viņas centos palikt spilvenu, jo tā biju redzējis kādā pornofilmā," pirms vairākiem gadiem intervijā žurnālam "Playboy" klāstīja Lebafs.

Selīna Diona: tu būsi mans pirmais un vienīgais

Foto: Reuters/Scanpix
Kanādiešu dziedātāja Selīna Diona savu pirmo reizi rūpīgi aprakstījusi biogrāfijā "My Story, My Dream", atklājot, ka jau bijusi nolēmusi – laimīgais būs viņas menedžeris Renē Anželils, kurš vēlāk arī kļuva par zvaigznes vīru.

"Tas notika Dublinā, tajā neaizmirstamajā 1988. gada 30. aprīlī, "Eirovīzijas" dziesmu konkursa vakarā. Viņš ar mani atnāca uz manu numuriņu, es sēdēju gultas galvgalī, kājas palikusi zem segas. Es biju tik priecīga, ka esmu divatā ar vīrieti, ko mīlu. Un man bija ļoti akurāts plāns. Es satvēru rokās viņa galvu un noskūpstīju viņu uz lūpām, apliku rokas ap kaklu. Viņš cieši mani turēja, bet numuriņa durvis aiz viņa joprojām bija vaļā. Tad viņš atstūma manas rokas. Un aizbēga uz savu istabu.

Es kādu brīdi paliku tur viena pati, sirds mana sitās – trīsoša un apstulbināta. Bet es zināju, ka esmu uzvarējusi. Bēgšana bija pierādījums. Es satvēru telefonu, piezvanīju uz viņa istabu, lai pateiktu: "Ja tu tūlīt neatgriezīsies, es klauvēšu pie tavām durvīm." Bet viņš necēla klausuli. Pēc dažām minūtēm viņš man piezvanīja no recepcijas. Lai pajautātu, vai ar mani viss ir kārtībā. Un tad man pateica: "Ja tu tiešām gribi, es būšu tavs pirmais." Un es atbildēju: "Tu būsi pirmais. Un vienīgais." Visu savu sievišķo šarmu, visu seksapīlu es investēju, lai iekarotu Renē," atminas Diona, kuras vīrs 2016. gadā aizgāja viņsaulē.

Kriss Mārtins nogaidījis reliģijas dēļ

Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Grupas "Coldplay" līderis Kriss Mārtins arī savu pirmo reizi gaidījis līdz krietnam vecumam – 22 gadiem. Tas noticis reliģiskās audzināšanas dēļ.

"Pie vainas bija reliģiski apsvērumi. Un arī pārliecības trūkums. Grūti man gāja ar meitenēm," atcerējies Mārtins, kas 2016. gadā pēc vairāk nekā 13 gadu kopdzīves izšķīrās no sievas aktrises Gvinetas Paltrovas.

Jaunībā Mārtinu mocījušas arī domas par to, kas notiktu, ja viņš pēkšņi izrādītos homoseksuāls. Audzināšanas dēļ viņam šķitis, ka tas ir kas nepieņemams. "Es tik domāju, sasodīts, ja nu? Jo mani mācīja, ka tas ir kas slikts," reiz dziedātājs teica intervijā izdevumam "Rolling Stone". "Bet tad kādudien sapratu – vai tad nav vienalga? Un tad tā vairs nebija problēma."

Kad Mārtins apzinājies, ka "dievina krūtis", atvieglojums tomēr bijis. "Apzinos, tagad izklausās muļķīgi, bet kad biju bērns, patiešām domāju – es degšu elles ugunīs, ja man patiks puiši vai es apprecēšu ebrejieti."

Aktrisi Šīldsu sargāja liekais svars

Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Amerikāņu aktrise un modele Brūksa Šīldsa nevainību zaudēja tikai 22 gadu vecumā, kad pārgulēja ar kolēģi Dīnu Keinu, kas bija viņas draugs Prinstonas Universitātē. Par to Šīldsa publiski pastāstīja savā biogrāfijā "There Was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me."

Aktrise ir atzinusies, ka labprāt būtu pirmo seksuālo pieredzi piedzīvojusi agrāk, bet traucējis zemais pašnovērtējums.

"Mani pasargāja desmit kilogrami liekā svara," smējusi Šīldsa, nopietnāk piebilstot, ka veselības ziņā tas esot vienīgais, ko viņa dzīvē nožēlojot. "Jā, es nožēloju, ka agrāk nemīlēju to, kāda izskatījos. Tad arī sekss man būtu bijis agrāk."

Simpsone: labi, ka nezaudēju nevainību kādā džipā

Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja un aktrise Džesika Simpsone savu īsto un vienīgo gaidīja līdz kāzu naktij. 2003. gadā izdevumam "Blender" viņa atklāti stāstīja par pirmo reizi, kas bijusi ar vīru Niku Leičiju.

"Tas bija pats brīnišķīgākais manas dzīves mirklis. Man tā paveicies, ka nezaudēju nevainību kāda džipa aizmugurējā sēdeklī vai tamlīdzīgi. Tā vietā man bija lieliskas, izsmalcinātas kāzas, kuru beigās mani sagaidīja TAS."

Ar Leičiju Simpsone gan vairs nav kopā – pāris pēc triju gadu kopdzīves izšķīrās, kā iemeslu minot "neatrisināmas nesaskaņas". Nu dziedātāja ir precējusies otrreiz – ar amerikāņu futbola spēlētāju Ēriku Džonsonu, kam dāvājusi meitu un dēlu.

Džolija pirmo puisi sagraiza

Foto: Vida Press

Holivudas zvaigzne Andželīna Džolija jaunībā bija traks skuķis un arī līdz nevainības zaudēšanai ilgi negaidīja – pirmā seksuālā pieredze viņai bijusi jau 14 gadu vecumā. Tas noticis ar kādu puisi no skolas. Taču nekādas īpašas emocijas nav jutusi.

"Kaut kā pietrūka," vēlāk atmiņās gremdējusies Džolija, kas spilgtāku emociju gūšanai paņēmusi nazi un savam jauniegūtajam gultasbiedram iegriezusi nelielu brūci, lai abi "justos tuvāki".

"Viņš man atdarīja ar to pašu. Tā nu mēs apmainījāmies griezieniem, gulējām, asinīm noplūduši, un mana sirds strauji sitās," stāstījusi aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!