Foto: AFP/Scanpix
Britu prinča Viljama sieva hercogiene Ketrīna kopā ar vīru devusies vizītē uz Skotiju, taču tur 29.maijā viskija degustācijas laikā nedaudz pārspīlējusi ar grādīgo dziru, vēsta ārvalstu mediji.

Kā vēsta mediji, tā bijusi pirmā publiskā laulātā pāra parādīšanās sabiedrībā pēc vizītes Austrālijā un Jaunzēlandē.

Tiek vēstīts, ka Viljamam un Ketrīnai bijusi virkne dažādu oficiālu apmeklējumu, kā arī viņi vietējā parkā atklājuši memoriālo piemiņas plāksni. Mediji atzīmē, ka hercogiene kā vienmēr izskatījusies burvīgi savā koraļļu sarkanas krāsas "Jonathan Saunders" mētelī. Lai gan mētelis apslēpis viņas figūras aprises, tiek ziņots, ka viņas grūtniecība un ar to saistītā pieņemšanās svarā nemaz neesot tik ļoti pamanāma, kā tas iepriekš izskenējis medijos.

Pēc oficiālajiem pasākumiem Viljams un Ketrīna devušies ekskursijā uz pazīstamo viskija ražotni "The Famous Grouse", kas tiek uzskatīta par vecāko Skotijā - tā tikusi dibināta 1775.gadā, lai gan pats viskija markas nosaukums un etiķete parādījušies vien 1896.gadā.

Pēc ražotnes aplūkošanas, Ketrīna un Viljams devušies uz degustāciju zāli, kur degustējuši viskiju. Kā atzīmē "Daily Mail" alkohols ātri "iesitis pa galvu" Ketrīnai - hercogiene sākusi bez apstājas ķiķināt par sava vīra izteiktiem jokiem.

Ketrīnas iemalkotā viskija porcija esot gaisinājusi visas baumas par grūtniecību - ja hercogiene patiešām būtu stāvoklī, maz ticams, ka viņa būtu degustējusi grādīgo dziru.

Tiek atgādināts, ka pirms dažām dienām presē parādījušās ziņas par to, ka Ketrīna atkal ir stāvoklī un ka viņa gaida dvīņus. Tika pat ziņots par gaidāmo mazuļu dzimumu - hercogiene it kā gaidot meitenes.

Vēlāk gan Bekingemas pils paziņoja, ka šāda veida baumas netiks komentētas, piebilstot, ka oficiālas informācijas par to, ka Ketrīna būtu gaidībās, nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!