Foto: Vida Press

Britu supermodele Keita Mosa (attēlā) tiek dēvēta par vienu no skandalozākajām un nevaldāmākajām pasaules šovbiznesa pārstāvēm, un slavenību fotogrāfiem izdevies iemūžināt kadrus, kas apliecina – daiļaviņa nudien māk atpūsties ar vērienu.

Šonedēļ Londonā norosinājās krāšņa glancētā žurnāla Another Man desmit gadu jubilejas ballīte, kurā pulcējās viss britu modes industrijas zieds, un viesu vidū bija arī Keita, kura kārtējo reizi attaisnoja izdaudzinātās uzdzīvotājas slavu.

Modele ballītē ālējās uz velna paraušanu, un viņa ne tikai niekojās ar dažādiem atspirdzinošiem kokteilīšiem, bet arī pamanījās iepozēt fotogrāfiem ļoti mežonīgā paskatā -  nometusies četrrāpus uz grīdas kā negants kaķēns.

Kā jau tas bija gaidāms, paparaci steidza iemūžināt arī brīdi, kad Keita pameta ballīti, un uzņemtie kadri apliecina, ka Mosa no pasākuma devās prom visai apreibusi, sagurusi un bezspēcīga.

Jau vēstīts, ka jūnija sākumā supermodele piedzīvoja nepatīkamu starpgadījumu, ka atgriezās Londonā no brīvdienām Turcijā - viņa nepieklājīgas uzvedība dēļ policijas pavadībā tika izsēdināta no lidmašīnas. Šī bija pirmā reize kopš incidenta, kad Mosa apmeklēja kādu saviesīgu pasākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!