Foto: Instagram.co/meghanmarkle/voguewilliams/
Pipa Midltone – Kembridžas hercogienes Katrīnas māsa – gatavojas kāzām ar savu izredzēto Džeimsu Metjūsu. Bet uz kāzām kurš katrs netiek ielūgts. Viņas viesu izvēles principus britu tabloīdi jau iesaukuši par "no ring – no bring" ("nav gredzena - nav ielūguma").

Pipas melnajā sarakstā iekļuvušas divas skaistules, kuras tiekas ar viņu ģimenei pietuvinātiem vīriešiem.

41 gadu vecajam Pipas līgavainim ir par viņu 12 gadus jaunāks brālis Spensers, kurš Lielbritānijā pazīstams kā izdaudzināts meitu ģēģeris, skandālists un vētrainas uzdzīves cienītājs. Viņa iemīļotā ir Vouga Viljamsa, kura britu aprindās labi zināma kā TV šovu zvaigzne. Tieša Vouga kritusi Pipas nežēlastībā.

Savukārt otra dāma, kuras vieta viesu sarakstā ir uz jautājuma zīmes, ir prinča Harija iespējamā līgava – amerikāņu aktrise Megana Mārkla.

Vouga Viljamsa jau esot apstiprinājusi to, ka neapmeklēs sava drauga brāļa kāzu ceremoniju. Bet, vai patiesi Pipas princips tiks attiecināts arī uz prinča Harija mīļoto, vēl nav zināms.

Pipai pietuvinātas personas apgalvo, ka tas viss ir pilnīgi saprotamu iemeslu dēļ. Midltone savā lielajā dienā vēlas būt galvenā persona uzmanības centrā, tādēļ negrib, lai citas daiļavas nozog visu šovu. Turklāt Vougas un Spensera attiecības esot tikko sākušās, tādēļ arī tas esot iemesls, lai pagaidām savu mīļoto atstātu mājās, vēsta "The Sun".

33 gadus vecā Pipa maijā mīs gredzenus ar 41 gadu veco hedžfondu vadītāju Džeimsu Metjūsu. Atgādinām, ka pāris saderinājās aizvadītā gada jūlijā. Pirms mesties ceļos mīļotās priekšā, Džeimss lūdzis svētību Pipas tēvam Maiklam Midltonam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!