Foto: Vida Press

Supermodele Naomi Kempbela (attēlā) izpelnījusies skandālistes slavu, un daiļava nekad nav kautrējusies publiski paust savu viedokli arī tad, ja tas kādam neglaimo. Nesenā intervijā viņa aizskarošus komentārus veltījusi zīmolam Victoria's Secret.

Laika gaitā Kempbela vairākkārt defilējusi apakšveļas zīmola Victoria's Secret krāšņajās un greznajās modes skatēs. Tiesa, viņa nekad nav izpelnījusies oficiālā eņģelīša titulu.

Daudzu modeļu kvēlākais sapnis ir kādu dienu kļūt par Victoria's Secret eņģelīti, un ļaužu prātus nodarbinājis tas, kādēļ viena no pasaulē labākajām un nopelniem bagātākajām supermodelēm neraujas pēc šī titula.

Intervijā izdevumam The Sun Kempbela beidzot izskaidrojusi, kādēļ viņa tā arī nekad nav oficiāli pasludināta par eņģelīti – zīmols gluži vienkārši nevarot viņu atļauties,

Kempbela skaidrojusi, ka Victoria's Secret ļoti labprāt ar viņu būtu sadarbojies, taču maksa par supermodeles pakalpojumiem esot tik augsta, ka zīmols to nespēj pavilkt.

Kempbela stāstījusi, ka summa, kas tiek maksāta pilna laika eņģelītim, neesot viņai pieņemama. Šī iemesla dēļ modele vairākkārt noraidījusi sadarbības piedāvājumus ar zīmolu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!