Foto: Vida Press
Naktī no svētdienas uz pirmdienu Holivudā tika sadalītas ASV Kinoakadēmijas "Oskara" balvas, un smalkā ceremonija vienkopus bija sapulcējis visu kino industrijas ziedu. Pēc tam, kad zeltītās statuetes bija sadalītas, svinēšana daudz brīvākā gaisotnē turpinājās dažādos burziņos.

Ik gadu īsta zvaigžņu plejāde pulcējas izdevuma "Vanity Fair" rīkotajā "Oskaru" ceremonijas ballītē, kurā tradicionāli ierodas ne tikai kinozvaigznes, bet arī modeles un dažādu šovu zvaigznes, kas uz pašu svinīgo ceremoniju netiek ielūgtas.

Daiļavu uzdevums ir radīt skaistu fonu kinozvaigznēm, tomēr dažas parūpējas, lai visi skatieni un kameras būtu pavērstas viņu virzienā. Visvienkāršāk to panākt ar šokējošu tērpu, un šogad šo pārbaudīto metodi sev par labu izspēlējusi modele Kendela Džennera.

Kardašjanu dinastijas pārstāve uz ballīti ieradusies melnā vakarkleitā ar dziļu dekoltē izgriezumu un diviem brangiem šķēlumiem, kas sniegušies līdz pat vēderam un atseguši modeles gūžas kaulu.

Kendelas vārds plaši izskanējis dažādos medijos, un viņas tērps ziņu virsrakstos izpelnījies ļoti pretrunīgu vērtējumu, tomēr vēlamo daiļava panākusi – visi par viņu runā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!