Foto: AFP/Scanpix

Aizgājušais gads amerikāņu sabiedrības dāmai un šovu zvaigznei Kimai Kardašjanai (attēlā) bijis kā amerikāņu kalniņi – viņa piedzīvojusi gan kāpumus, gan kritumus. Daiļava pēdējos pāri mēnešus vairījusies no iziešanas sabiedrībā un savas privātās dzīves atspoguļošanas sociālajos tīklos, bet beidzot fani var uzgavilēt – viņa par sevi atgādinājusi.

Kima vienmēr bijusi viena no tabloīdu un sociālo tīklu lietotāju iecienītākajām šovbiznesa zvaigznēm. Šonedēļ Kardašjana saviem atbalstītājiem sagādājusi dubultus svētkus – viņu pamanījušies iemūžināt ne tikai paparaci, bet arī daiļava pati padalījusies ar privātu kadru.

Oktobra sākumā Kardašjana cieta bruņotā laupīšanā Parīzē. Pēc šī incidenta viņas sociālo tīklu profilos valdīja kapa klusums – sieviete ziņas par savām gaitām nebija atjaunojusi vairākus mēnešus.

Savukārt šonedēļ Kima saviem sekotājiem sagādājusi negaidītu pārsteigumu – daiļava savā "Instagram" foto blogā publicējusi privātu foto, kurā viņa iemūžināta kopā ar ģimeni.

Bildē Kima redzama kopā ar savu vīru, amerikāņu reperi Kanji Vestu un abu kopīgajiem bērniem. Fotogrāfija papildināta ar daudznozīmīgu mirkļbirku "ģimene", un ārzemju tabloīdi tagad netiek gudri, kā tas nākas, ka Kima saticīgi pozē kopā ar vīru un bērniņiem, ja vēl nesen anonīmi labdari apgalvoja, ka viņas un Vesta laulība ir uz izjukšanas robežas.

family

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jan 3, 2017 at 10:56am PST

Savukārt janvāra pirmajās dienās paveicies arī sensāciju medniekiem ar kamerām – paparaci Losandželosas "Van Nuys" lidostā piefiksējuši, kā Kima ar ģimeni privātajā lidmašīnā atgriežas mājās no Jaungada svinībām.

Jāatzīmē, ka Kima fanus pārsteigusi arī ar unikāla video publicēšanu – viņa savā "YouTube" kanālā 2. janvārī publiskojusi sižetu, kurā apkopoti ģimenes privātā arhīva kadri.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!