Foto: AFP/Scanpix

Sestdien, 24. maijā, priecīgu notikumu piedzīvojusi amerikāņu sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana – viņa beidzot apprecējusies ar savu mīļoto vīrieti un meitiņas Nortas tēti reperi Kanji Vestu (abi attēlā).

Kopš brīža, kad Kanje pērnā gada rudenī publiski bildināja Kimu, visa pasaule ar aizturētu elpu sekojusi līdzi pāra gaitām, un šonedēļ mīlnieki beidzot mēroja tālo ceļu no ASV uz Eiropu, lai pienācīgi sagatavotos īpašajam notikumam.

Tas, kur tieši Kima un Kanje viens otram teiks "jā" vārdu, tika turēts noslēpumā līdz pat pēdējam mirklim, un viena no populārākajām versijām, kas līdz šim bija izskanējusi publiskajā telpā, liecināja, ka svinīgā ceremonija varētu notikt Versaļas pilī, taču pāris tomēr salaulājies Itālijā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Kima un Kanje laulības zvērestu viens otram devuši Toskānas reģiona pilsētā Florencē, un svinīgā ceremonija notikusi zem klajas debess vienā no pilsētas slavenākajiem vēsturiskajiem objektiem - Forte di Belvedere cietoksnī -, un pāri ieskāvusi aptuveni sešus metrus augsta siena no baltiem ziediem.

Līgava un līgavainis šajā dienā bija tērpušies baltā apģērbā, un svinīgajā ceremonijā piedalījušies pāra radinieki un tuvākie draugi, taču kāds anonīms informators ārvalstu medijiem atklājis, ka uz mielastu lūgti aptuveni 600 viesi.

Jau vēstīts, ka Kanje savu izredzēto bildināja pērnā gada oktobrī, un neilgi pirms kāzām Kima pavēstīja, ka zvērestu došana būšot ļoti intīma un netikšot demonstrēta televīzijā, kā tas notika ar 2011.gada ceremoniju, kad Kima precējās ar basketbola zvaigzni Krisu Hamfriju. Iepriekšējā Kardašjanas laulība ilga vien 72 dienas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!