Foto: Vida Press

Populārā amerikāņu sabiedrības dāma, televīzijas šovu dalībniece un citādi aktīvā Kima Kardašjana (attēlā) šonedēļ ne pa jokam pārsteigusi savus fanus, ļaujot fotogrāfiem viņu iemūžināt gaišā dienas laikā uz ielas bez grima.

Tā kā līdz šim Kima sabiedrībā gandrīz vienmēr bija izgājusi rūpīgi uzposusies un ar bagātīgi krāsotu seju, šie ārvalstu paparaci uzņemtie kadri krietni vien izbrīnījuši sievietes pielūdzējus, starp kuriem atradušies arī tādi, kas atteikušies ticēt, ka fotogrāfijā redzamā būtne ir Kima.

Parasti Kardašjana izmanto krietnu dekoratīvās kosmētikas arsenālu, lai maskētu jebkādus iespējamos ādas defektus vai citus trūkumus, kā arī apmeklē visdažādākās modernās skaistumkopšanas procedūras.

Pēc jaunāko fotoattēlu publicēšanas tiek pieļauts, ka sieviete, iespējams, atteikusies no pārmērīgās kosmētikas lietošanas grūtniecības dēļ un vairāk domā par gaidāmā bērniņa veselību, nevis savu ārējo izskatu.

Par to liecina arī ziņas, ka viņa ne tikai sākusi vairāk piedomāt pie veselīga un sabalansēta uztura, izvēloties īpašu grūtniecēm paredzētu diētu, bet arī regulāri apmeklē dažādas klīnikas, lai veiktu medicīniskus izmeklējumus, un mazāk redzama "sabiedrības krējuma" burziņos.

Galerijā: Kima Kardašjana ierastajā izskatā saviesīgos pasākumos un ikdienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!