Foto: Vida Press

Lai gan amerikāņu sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana ir saderinājusies un aizvadītajā gadā laida pasaulē savu un repera Kanje Vesta pirmdzimto meitu, tas viņai neliedz doties uz randiņiem arī ar citiem vīriešiem. Protams, par samaksu.

Šonedēļ Austrijā norisinājās prestižā un izdaudzinātā Vīnes Operas balle, kurā piedalījās pasaules bagātākie, slavenākie un ievērojamākie ļaudis. Viņu vidū gozējās arī īpašā viešņa Kima, kura uz pasākumu ieradās kopā ar 81 gadu veco miljardieri Ričardu Lugneru (abi attēlā).

Lugners Kardašjanai esot samaksājis pusmiljonu ASV dolāru, lai ballē efektīgā tumšmate būtu viņa pavadone. Tiesa, vēlāk viņš sūkstījies ārzemju medijiem, ka Kima esot viņu nokaitinājusi, jo nav izpildījusi viņa iegribas.

Kardašjana, kura ballei bija izraudzījusies krāšņu un pikantu tērpu, pasākumā uzturējās tikai pusotru stundu. Lai gan pagaidām Kima un viņas pārstāvji medijiem nav snieguši oficiālu atbildi, kāds anonīms ziņotājs pavēstījis, ka sabiedrības dāma pametusi pasākumu, jo miljardieris bijis pārāk uzmācīgs.

Kā atklājis šis ziņotājs, Lugners esot izturējies ļoti agresīvi un uzstājīgi, turklāt, lai gan viņš bijis informēts, ka Kardašjana ir saderinājusies, bagātnieks mēģinājis Kimu pierunāt, lai viņa izvairās no saviem miesassargiem un paliek ar miljardieri divatā.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad 81 gadu vecais bagātnieks maksā jaunām sievietēm, lai tās viņu pavadītu uz kādu pasākumu - miljardieris regulāri algo pievilcīgas un slavenas dāmas, lai tās kopā ar viņu pavadītu laiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!