Foto: AFP/Scanpix
Priecīgi uzgavilēt var visi amerikāņu televīzijas šovu zvaigznes un sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas fani - sestdien, 5. decembrī, pasaulē nācis viņas un repera Kanjes Vesta dēliņš.

Paziņojumā Kimas oficiālajā lapā teikts, ka mazais ķipars pasaulē ieradies sestdienas rītā un gan zēns, gan viņa māmiņa jūtas labi. Jaundzimušā svars un garums pagaidām plašākai sabiedrībai netiek atklāts.

Tāpat laimīgie vecāki arī nav paziņojuši galīgo lēmumu, kā sauks savu atvasi. Atgādinām, ka 2013. gada vasarā dzimušajai meitiņai vecāki deva vārdu Norta, uz izskanējusi versija, ka dēlēnu viņi sauks par Īstonu, lai ģimenē būtu pārstāvētas trīs no četrām debespusēm.

Vēl neilgi pirms dzemdībām Kima savus fanus bija iepriecinājusi ar vannas istabā uzņemtu selfiju, kuru pavadīja teksts "Es esmu gatava, kad vien tu būsi gatavs".

Iepriekš tika vēstīts, ka Kimas un Kanjes otrajai atvasei pasaulē jāierodas ap Ziemassvētkiem, bet mazulis ir nedaudz pasteidzies pievienoties vienai no slavenākajām ģimenītēm pasaulē.

Ready whenever you are lol

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 4, 2015 at 8:14pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!