Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju skatuves mākslinieks un apvienības Titāniks solists Sandis Kiops (attēlā), kurš jūlija beigās prezentēja savu interneta šovu Kiopa Show, kārtējo reizi ļāvies draiskai un pikantai foto sesijai, kurā iejuties policista, galma āksta un stringos tērpta karaļa ādā.

Atraktīvās bildes tapušas fotogrāfa Rolanda Šulca studijā, kur tiek veidots arī Kiopa šovs. Lai attēli būtu vēl labāki, fotografēšana pēcāk veikta arī uz ielas, kur Sandis, tērpies policista formā, ālējās, izpildīja dažādus trikus un pozēja pie miskastēm.

"Pats esmu izbijis "ments". Sākumā ar fotogrāfu domājām, ka varētu sanākt nepatikšanas, ka skraidu pa ielu likumsarga formā, taču beigās secināju, ka neko sliktu jau es nedaru. Tas ir šovs!" sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Kiops.

Skatuves mākslinieks foto sesijā pozēja arī karaļa kostīmā un savu vīrišķo mantību paslēpa vien aiz pavisam mazītiņām stringa biksītēm.

Sandis neslēpj, ka viņam patīk provocēt cilvēkus. "Mans mērķis ir darīt "niknas" lietas, lai cilvēkiem būtu par ko runāt. Negatīvās atsauksmes mani neuztrauc," saka Kiops.

Sandim ir augsti mērķi - katru ceturtdienas vakaru viņš saviem kaislīgākajiem faniem sniedz paša veidoto Kiopa Show, kurš šobrīd skatāms internetā, taču mūziķis neslēpj, ka viņš labprāt iekarotu arī televīziju, ja vien kāds viņu "laistu pie stūres".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!