Foto: LETA

Uzņēmējs, ēdināšanas pakalpojumu tīkla Lido vadītājs Gunārs Ķirsons (attēlā) līdz šim publiski intervijās runājis par savu meitu Eviju, bet tagad viņš atklājis, ka ir vēl viena bērna tēvs – Vācijā viņam aug meitiņa.

"Man ir vēl viena meita. Vēl maziņa, tikai trīs gadi, dzīvo Vācijā. Viņas māte ir vāciete. Meitu uzturu, mēs runājam pa telefonu, reizi divās nedēļās braucu ciemos. Sieva gribēja, lai meita būtu vāciete, lai dzīvojam Vācijā. Bet mēs nevarējām sadzīvot, esmu pārāk latvisks, tāpēc nespējām būt kopā," intervijā žurnālam Santa skaidrojis uzņēmējs.

Mazulīte runājot vāciski, un šī iemesla dēļ Ķirsons savai atvasei aizsūtījis auklīti no Latvijas.

"Viņai teicu: sūtu jūs uz turieni tikai tāpēc, lai es varētu sarunāties latviski ar savu meitu. Meita uz šejieni vēl nebrauc, bet vasaru, domāju, pavadīsim kopā," iecerējis Ķirsons.

Tāpat uzņēmējs uzsvēris mazdēla Alberta, ko viņam dāvājusi meita Evija, nozīmi savā dzīvē - tieši viņš Ķirsonam palīdz justies jaunākam, jo kopā jāspēlē futbols un hokejs, un vectēvam ir liela ietekme zēna audzināšanā - ja vidējā atzīme skolā nav astoņi ar pusi, Alberts netiek uz treniņiem, bet sēž un mācās.

"Ja mēs gribam izaudzināt pasaules līmeņa cilvēku, tad viņam jāpadara tas, kas jāpadara. Tikai svarīgi pateikt tā, lai bērns sadzird. Manā ģimenē viens otrs mani pašlaik nedzird un nesaprot. Gribu, lai vismaz mazdēls mani dzird," norādījis uzņēmējs.

Nesen, viesojoties Latvijas Televīzijas raidījumā 1:1 Ķirsons žurnālistei Ingai Spriņģei atzina, ka viņam ir pilnīgi vienalga, vai meita Evija viņu mīl, vai nemīl - viņam ir vajadzīgs cilvēks, kurš Latvijai dod pievienoto vērtību. Arī tagad uzņēmējs no saviem vārdiem neatkāpjas.

"Ja dzirdu kādu sakām - oi, kā bērniņš mani mīl, es pasmaidu. Nepiekrītu. Mums ir jāaudzina cilvēks," intervijā žurnālam Santa skaidrojis Ķirsons un piebildis, ka vārds mīlēt ir uzspēlēts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!