Foto: DELFI

Pēdējā laikā tīmeklī vairākiem populāriem un atpazīstamiem pašmāju cilvēkiem uzradušies viltus konti mikroblogu vietnē Twitter, un tagad jokdaru nežēlastībā kritis arī mūziķis Andris Kivičs, kuru steigusi aizstāvēt viņa sieviņa Madara (abi attēlā).

Jau vēstīts, ka janvāra izskaņā tviterī parādījās viltus konts @LieneCandy, kurš veltīts dziedātājai Lienei Greifānei. Tā autori joprojām turpina bārstīties ar dažādām asprātībām un pigoriem, un šonedēļ sarunās iesaistījies arī kāds viltvārdis, kurš uzdodas par Andri Kiviču.

Jokdaris ar Kiviča identitāti mikroblogu vietnē Twitter dziedātājām Lienei Šomasei un Lienei Greifānei  veltījis sarkasma pilnu tekstu, ka, viņaprāt, tviteris ir vieta, kur Latvijas Lienes masveidā diskutē par eksistenci.


Drīz vien Greifāne, kura acīmredzot nesaprata, ka šo "pērli" nav rakstījis Kivičs, bet gan kāds viltvārdis, neizpratnē taujāja, par ko vispār risinās saruna un kādēļ tajā iesaistīts arī Candy viltus konts, uz ko viņai drīz vien izsmeļošu atbildi sniedza Kiviča sieva, kura metās mīļoto aizstāvēt.

Madara paskaidroja, ka visa diskusija sastāvot no viltvāržiem - arī Andrim kāds izveidojis neīstu profilu. Tāpat viņa arī, aizstāvot savu mīļoto vīrieti, piebilda, ka, visticamāk, to izdarījis kāds dziļi nelaimīgs cilvēks.

Šim viedoklim piekrita arī Greifāne, kura analītiski paskaidroja, ka viltus profilu veidotājs savā dzīvē droši vien ir tik neveiksmīgs un jūtas tik nelaimīgs, ka šādā veidā cenšas izlikt naidu, kurš sakrājies.


Dažas "pērles", ar kurām padalījies dziesminieka Andra Kiviča viltus profils mikroblogu vietnē Twitter:





Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!