Foto: Privātais arhīvs

Par pēdējo dienu apspriestākajiem cilvēkiem Latvijā gandrīz droši dēvējami mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme. Abi nemitīgi liek par sevi runāt ar publiskiem mīlas apliecinājumiem un pat draudiem izrēķināties ar nelabvēļiem. Gana daudz mēles trītas arī par pārīša lēmumu izveidot vienādus tetovējumus.

Jau vēstīts, ka šonedēļ plašu rezonansi izraisīja karikatūra, kurā Liene atveidota kā Nāve, kas ar savu izkapti "nopļāvusi" aktieri Andri Buli un tālāk dodas pie Kiviča. Andris zīmējuma autoru draudēja piekaut. Savukārt aizvadītajā nedēļā "karstais" temats bija ziņa, ka mīlētāji uztetovējuši viens otra iniciāļus.

Lienei un Andrim uz plaukstas locītavas ap gadu miju tika izveidoti tetovējumi, kas sastāv no bezgalības zīmes, uzraksta "soulmates", ļoti īpaša datuma, sirsniņas un iniciāļiem. Izdevuma "Vakara Ziņas" jaunākajā numurā mūziķis sīkāk izskaidrojis tintes zīmējumu nozīmi un to, kas viņu un mīļoto pamudinājis aptetovēties.

"Mums abiem ar Lieni ir sajūta, ka esam kopā 15 gadus. Pirmo reizi mūžā jūtos tā, it kā būtu kopā pats ar sevi, un mums patiešām ir dvēseļu radniecība. Tad man radās spontāna ideja, ka šīs sajūtas varētu iemūžināt. Un tetovējumi mums likās baigi labā ideja," pastāstījis Kivičs.

Kā atklājis mūziķis, tetovējumos iekļautais datums ir ļoti īpašs – tā ir diena, kad viņš un Liene beidzot iepazinušies.

"9. novembris ir diena, kad mēs iepazināmies. Tas mums ir svarīgs datums, jo faktiski no tās dienas mēs abi mēģinājām sākt dzīvi no jauna, no baltas lapas. Lai izdomātu tetovējumu, iedvesmu smēlos internetā, kas atrodams par tēmu "soulmates" (dvēseļu radinieki). Man iepatikās tieši tā bezgalības zīme, kas simbolizē kaut ko, kas nekad nebeidzas. Cipariņus, datumu, sirsniņu un iniciāļus es izdomāju pats," skaidrojis Kivičs.

Šis ir Lienes pirmais tetovējums. Savukārt Andra ķermeni jau rotā vēl astoņi citi zīmējumi, un katram no tiem ir ļoti īpaša nozīme, vēstījums.

"[..] Šis konkrētais tetovējums ar Lieni ir atgādinājums, kas visu laiku ir ar mani. Kad paņemu rokās glāzi vai kafijas krūzi, tas uzreiz ir acu priekšā," tā Andris.

Tāpat arī mūziķis norādījis, ka ar Lieni viņam esot ļoti liktenīga sajūta, kāda viņam nav bijusi nekad mūžā – nedz pirmajā, nedz otrajā un trešajā laulībā.

"Nekad mūžā man nav bijusi tāda sajūta kā tagad, ka mēs nodzīvosim līdz mūža beigām kopā. Man ir bijušas vairākas laulības, bet es gribu pateikt cilvēkiem, ka man 22 gadu laikā ir bijušas četras nopietnas attiecības. Es vienmēr esmu ļoti nopietni izturējies pret attiecībām ar sievietēm. Ja eju precēties, tad nedomāju par to, ka tas kādreiz beigsies. Es uzreiz pūlī pamanu nopietno un liktenīgo sievieti," piebildis Kivičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!