Foto: Privātais arhīvs

Mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme jau vairākus mēnešus publiski klāstīja, ka gatavojas aizbraukt no Latvijas, un šonedēļ viņi to arī izdarījuši – otrdien, 30. aprīlī, pāris sēdās lidmašīnā, lai dotos uz kādu siltāku zemi.

To, ka abi dodas prom, Kivičs un Skulme saviem sekotājiem pavēstījuši ar sociālo tīklu starpniecību, gan "Instagram", gan "Facebook" padaloties ar foto un video no lidostas.

Savukārt pagājušajās brīvdienās abi mīlētāji pirms aizbraukšanas "Facebook" vēl sarīkoja pēdējo video tiešraidi, kurā atbildēja uz skatītāju uzdotajiem jautājumiem.

Lai gan pāris visu šo laiku cītīgi turēja noslēpumā valsti, kuru abi nākamos pāris mēnešus sauks par savām mājām, Kiviča un Skulmes īsajos "Instagram" video stāstos, kas izdzēšas pēc 24 stundām, publiskotā informācija liecina, ka viņi par savu galamērķi izraudzījušies Spānijai piederošu teritoriju.

Video tiešraidēs Kivičs ne vienu reizi vien uzsvēris, ka abi ar Lieni dosies tur, kur ir silti un ir palmas. Tāpat arī viņš klāstījis, ka esot gatavs strādāt kādā bārā un spēlēt ģitāru kafejnīcās.

Atgādinām, ka Kiviča un Skulmes attiecības publiskas kļuva aizvadītā gada izskaņā, kad mūziķis medijiem paziņoja – viņš nolēmis šķirties no sievas Madaras un ir uzsācis kopdzīvi ar Lieni, kuru uzskata par savu dvēseles radinieci.

Pēdējos pāris mēnešos abi darījuši visu iespējamo, lai sabiedrība par viņiem nezaudētu interesi – abi izcēlušis gan ar skandaloziem izgājieniem un paziņojumiem, gan ar atklātām video tiešraidēm, no kurām viena tika uzņemta vannā.

Visbeidzot arī tapa realitātes šovs par pāra dzīvi, savukārt Kivičs nāca klajā ar jaunu grāmatu.

View this post on Instagram

Atā!

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on Apr 30, 2019 at 4:02am PDT

View this post on Instagram

Šitā vajagot sataisīt lūpas, lai seja tievāka izskatās😊

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on Apr 30, 2019 at 1:54pm PDT

View this post on Instagram

Pēc pusstundas lidojam.Atā, Latvija!

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on Apr 30, 2019 at 3:39am PDT

View this post on Instagram

#kivicsskulme ✈️

A post shared by Liene Skulme 👑 (@lieneskulme) on Apr 30, 2019 at 4:08am PDT

View this post on Instagram

Divi, kuriem vienmēr kaut kas ir "aiz ādas".Labrīt!

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on Apr 29, 2019 at 8:50pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!