Foto: LETA

Mūziķis Andris Kivičs, kurš nesen draudēja izrēķināties ar visiem, kas darīs pāri viņa mīļotajai sievietei Lienei Skulmei, turpina cīnīties ar nelabvēļiem un viņu komentāriem. Viņš iesaistījies vārdu apmaiņā arī ar reklāmas speciālistu Ēriku Stendzenieku, un abi vīri nav kautrējušies viens otru arī publiski apsaukāt.

Kivičs aizvadītajā nedēļā izraisīja plašu ažiotāžu, publiski draudot piekaut jokdari, kurš karikatūrā viņa mīļoto Lieni bija atveidojis kā Nāvi, kas ar savu izkapti "nopļāvusi" aktieri Andri Buli un tālāk dodas pie Kiviča.

Vēlāk Kivičs sociālajos tīklos piedraudēja piekaut ne tikai jokdari, bet pilnīgi visus, kas pazemos viņa mīļoto. Pēcāk izteicās arī pati Liene, "Facebook" publiskojot Andra sievai Madarai Kivičai veltītu ierakstu.

"Domāju, kāpēc ir tā, kā ir. Skaisti žurnālu vāki ar Madaras bildēm, bērniem un apmelojumi. Madara, kurai jau ilgi ir citas attiecības ar džeku, kurš nav viņas vīrs. Atzinās pati. Un viņa atļaujas kaut ko pārmest Andrim vai man, kuras bērnus es mīlu kā savējos un kuras neatvadās, neapskāvušas mani un nesamīļojušas," aizvadītajā nedēļā prātoja Skulme.

Madara sava vīra jaunajai mīlai atbildi nepalika parādā un aicināja Lieni beigt viņu apmelot un nejaukties viņas dzīvē. Skulmes rakstītais nokaitināja un sadusmoja daudzus, un komentāros izteicās arī Stendzenieks.

"Man arī šķiet, ka baigi forši ir iesaistīt bērnus. Kurš kuru apskauj. Neaizmirstot pie viena apdirst viņu mammu. Ar interesi sekošu situācijas attīstībai. Izņemot, ja Kivičs izdomās mani nosist. Tas nebūs viegli, bet iespējams," izteicās Stendzenieks.

Ilgi nebij jāgaida, kad savu atbildi sniedza Kivičs, kurš norādīja, ka "tu tiešām esi stulbāks, nekā es domāju". Savukārt Stendzenieks mūziķi nodēvēja par makaronu bez mugurkaula.

"[..] Es, protams, apbrīnoju tavu spēju īsā laikā zaudēt politikas, darba un ģimenes lauciņos," klāstīja Stendzenieks.

Aizvadītās nedēļas izskaņā abi kungi atkal viens otram veltījuši publiskus aizvainojumus. Viss sākās ar Stendzenieka tvītu, kurā viņš paziņoja, ka Kivičs viņu esot nobloķējis.

"Kā Jums šķiet, kurš Latvijā ir labākais psihoanalītiķis, kas spēj manu dzīvi atgriezt pieņemamās sliedēs?" savus sekotājus uzrunāja Stendzenieks, ironiski pajokojot par to, cik ļoti Kiviča izgājiens viņu satriecis.

Savukārt Kivičs zobojās, ka Stendzeniekam pret viņu esot simpātijas. "Man ir stulba sajūta, ka Stendzenieks grib būt kopā ar mani kā vīrieti, savādāk es nevaru izskaidrot, kāpēc viņš man regulāri pievērš tik daudz uzmanības. Es jau nevienu brīdi neesmu prasījis, lai viņš piekrīt manam viedoklim," sestdien, 12. janvārī, vīteroja Kivičs.

Stendzenieks nepalika atbildi parādā – viņš vēlreiz visiem atgādināja, ka Kivičs esot muļķis. "Negribēju rakstīt, bet acīmredzami. Kivičs ir idiots. Viņš ir muļķis. Pateikt vienu vienīgu "atvainojos" visu atrisinātu. Tagad viņš savā aizvainojumā 20 gadus mazgās traukus kaut kādā Swindownā. Kas pelnīts – pelnīts. Neko," vīteroja reklāmas speciālists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!