Foto: LETA/F64/DELFI

Ilgi pirms Latvijā slavu iemantoja modes blogeri, seksa eksperti, ballīšu zvēri, selfiju karalienes un citas personas ar neskaidru nodarbošanos, pie pašmāju šovbiznesa debesīm kā spoža zvaigzne mirdzēja Anete Sončika. Pēc vairāku gadu prombūtnes viņa atkal ir atpakaļ, bet kādreizējā kāre pēc slavas ir zudusi.

Sončikai bija viss, par ko meitene var sapņot – grezna dzīve, iespaidīga āriene un slava. Vairākus gadus neviens neapšaubīja ballīšu karalienes statusu pašmāju saviesīgajos burziņos, viņai sekoja paparaci un Anete bieži gozējās uz tabloīdu vākiem.

Līdz ar bēdīgi slaveno narkotiku skandālu Sončika pamazām no slavenību ziņām pazuda, un pēdējo gadu laikā par kādreizējo zvaigzni informācijas bija maz.

Iesākumā viņa no slavas smagās nastas slēpās Anglijā, vēlāk tika ziņots, ka Sončika manīta Spānijā, bet tad pēdas pagaisa.

Tagad varam atviegloti uzelpot – Anete atgriezusies Latvijā, un DELFI Izklaides rīcībā esošā informācija liecina, ka kādreizējo spozmi dāma nevēlas atgriezt.

Viņa klusi bauda dzimtās zemes labumus – kāds manīgs paparaci viņu Lieldienās manījis ceļā uz Brīvdabas muzeju, bet pati Anete sociālajos tīklos dalījusies ar foto no Ķemeru purva, kas liecina, ka viņa Latvijā ieradusies, kad zemi vēl klāja sniegs.

Anete paguvusi arī paballēties – viņa redzēta Lieldienu brīvdienās Vecrīgā notikušajā Duets Sandra 23. albuma prezentācijas burziņā, tomēr kluba apmeklētāji vēsta, ka dāma pēc apsveicināšanās ar Sandru un Andri Brīnumiem un papozēšanas ar faniem drīz vien devusies prom.

Šovbiznesa kuluāros mēļo, ka Sončika pēc atgriešanās izvēlējusies dzīvi laukos, tomēr DELFI Izklaides rīcībā esošie foto liecina ko citu. Šonedēļ Anete manīta, rosoties aiz zaļumu letes Rīgas Centrāltirgū, kā arī dodoties šopinga tūrē Centrālās stacijas apkaimē.

Sončikai tuvu stāvošs avots, kurš vēlējās palikt anonīms, apstiprināja – kādreizējā ballīšu lauvene dzīvo kādā no Rīgas mikrorajoniem, bet runas par viņas dzīvi laukos radījusi Sončikas izpalīdzīgā daba. Viņa nolēmusi likt lietā savu kādreizējo spozmi un iet talkā saviem radiniekiem ar izaudzēto labumu tirgošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!