Foto: Vida Press

Amerikāņu tabloīdu uzmanības centrā nonācis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas "Knicks" spēlētājs Karmelo Entonijs – tiek mēļots par krāpšanu, kas novedusi pie laulības izjukšanas.

Šonedēļ ārvalstu medijus pāršalkusi ziņa, ka Entonijs, kurš jau gandrīz septiņus gadus ir precējies, padarījis grūtu kādu striptīza dejotāju.

Runas par to, ka "Knicks" zvaigzne un viņa sieva un dēla māte La La Entonija piedzīvo laulības krīzi, tabloīdos virmo jau krietnu laiku, bet šonedēļ slavenību tenku portāls "TMZ" ziņo, ka La La ir izvākusies no abu kopīgā mitekļa un pāris dzīvo šķirti.

Šo informāciju izdevumam "TMZ" apstiprinājuši arī pārim tuvu stāvoši avoti, tomēr runas par laulības šķiršanu vēl esot pāragras.

Izdevums "Page Six" vēsta, ka septiņu laulības gadu laikā Entonijs vairākkārt radījis iemeslu runām par krāpšanu – izbraukumu spēļu laikā populārais sportists labprāt flirtējot ar meitenēm, kuras sporta zvaigznei līp apkārt kā negudras.

Kāds anonīms informators atklājis, ka Entonijam esot mīļš teiciens "La La ir precējusies, es nē", kas pilnībā atklājot viņa attieksmi pret laulībām. "Page Six" avots arī zinājis teikt, ka Entonija sieva zinot par vīra uzvedību, bet ar to samierinās.

Iespējams, laulātās draudzenes pacietībai punktu pielikušas šonedēļ izskanējušās baumas, ka pirms sešiem mēnešiem Karmelo padarījis grūtu kāda Ņujorkas džentlmeņu kluba striptīza dejotāju, un šī iemesla dēļ abi pašķīrušies – sieva gluži vienkārši vairs nav spējusi sadzīvot ar ļaužu runām, un viņa vēlējusies uz brīdi no šīs jezgas norobežoties.

Sportista oficiālie pārstāvji runas par dēku ar striptīza dejotāju nav komentējuši, bet "Page Six" no kāda sportista paziņas uzzinājuši, ka tās ir tukšas baumas.

"Jā, viņš nav perfekts, bet bērns ar striptīza dejotāju nav taisnība," anonīmā avota teikto citē "Page Six".

Karmelo un La La saderinājās 2004. gadā. 2007. gadā pasaulē nāca abu dēls, un 2010. gadā viņi apprecējās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!